moja sestra tiez spava rada v ponozkach...no aj to nemozem zniest...neda sa mi s nimi zaspat, vlastne sa mi to podarilo len raz, v noci som sa na to zobudila a vyzula som ich...neviem preco je mi to neprijemne...asi mam rada dotyk paplona a toho co sa este v posteli vyskytuje, takze najradsej spavam co najmenej oblecena (ale nikdy nie naha) a zabalim sa do paplona
pred tim nes idem spat tak si dam take strikovane.a rano sa zobudim tak ich us nemam a ja sa vzdi cudujem ako sa dali dolu raz som jednu nasiel pod postelu a toteraz neviem ako sa tam dostala
vysledky ma dosť prekvapili, ja som zásadne ponožkový typ, či je zima či leto moje nohy zaspávajú v ponožkách. Mne je nepríjemné byť bez nich v posteli, dokonca ponozky su vacsinou posledna cast oblečenia ktoré si vyzliekam. Jednoducho ich mám rada
neznášam spať v ponožkách. alebo v pyžamových nohaviciach. ja najradšej nočnú košeľu alebo veľké tričko. a zakrútim sa do paplóna a vystrčím jednu nohu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
no sestra spáva v ponožkách aj v lete
ked je velmi zima tak spim v ponozkach,n ale radsej mam bose nohy to je samozrejme sak...ooo ta sloboda!