Spal som pár krát keď som v noci nezvládal dať si ich dolu a je to fakt nepríjemný pocit. A nechápem, keď v nich niekto spí, len kvôli tomu, že mu je zima na nohy. Však každý má paplón a radiátor, nie? Lebo napríklad taká @kachie , tak tá má iný dôvod prečo v nich spáva
spím v ponožkách hlavne cez zimu, lebo mi je zima na labky :/
pred dvomi dňami som nemala a už v takom polospánku som cítila ako mi je strašná zima na nohy, len už som sa nedonútila sa postaviť a dať si ich a ráno ma hneď hrdlo bolelo :/
@chevro : nemám iné dôvody , to len niekedy a sú to podkolienky
a spím vždy v ponožkách, celý rok...nedokážem bez nich zaspať..pre mňa je to veľmi pohodlné a úžasné a neviem si bez nich predstaviť noc...aj keď som sa už pár krát pokúšala spať bez nich...
Do postele idem s ponožkami a po pár minútach si ich dám dolu.... ale stane sa, že zaspím a nechám si ich na labách a ráno sa zobudím na to, že ma ponožka tlačí pod hlavou.... neviem ako sa tam dostane
kurva ja spím vždy v nich a prečo? lebo v miesnosti, kde je teplo sa nedá spať! čiže musí byť zima, perina a ponožky a samozrejme aj tielko a hrubé pyžamo (alebo chlap) ale bez ponožiek NIKDYYYY
je evedecky dokazane ze baby mavaju proste studene nohy a nezalezi od pocasia... tak sa nedivte , ja keby nespim tak mam dodrbane ladvinby na furt asi ... nikto za to nemoze!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
60 komentov
a myslím si to, čo @8
Spal som pár krát keď som v noci nezvládal dať si ich dolu a je to fakt nepríjemný pocit. A nechápem, keď v nich niekto spí, len kvôli tomu, že mu je zima na nohy. Však každý má paplón a radiátor, nie? Lebo napríklad taká @kachie , tak tá má iný dôvod prečo v nich spáva
To je životne dôležitá vec, ja som schopná sa preto aj pohádať, aby si vedela.
pred dvomi dňami som nemala a už v takom polospánku som cítila ako mi je strašná zima na nohy, len už som sa nedonútila sa postaviť a dať si ich a ráno ma hneď hrdlo bolelo :/
a dufam ze vsetci robia tak ako @29 fuj
a spím vždy v ponožkách, celý rok...nedokážem bez nich zaspať..pre mňa je to veľmi pohodlné a úžasné a neviem si bez nich predstaviť noc...aj keď som sa už pár krát pokúšala spať bez nich...
c nezaspim
zaujímavé, tak to som potom asi dajaká čudná, lebo mne je to úplne jedno
u priteľa niekedy, záleží od toho či si ide ľahnúť so mnou alebo idem spať skôr, keď idem sama, tak s ponožkami - nemá mi kto ohriať nožky
a napríklad u babky, kde som bola pred týždňom je taká kosa (starý veľky dom) že tam som spala rovno s tými chlpatými ponožkami
aj to sa vždy zobudím bez nich
Neznášam ich na noc... To radšej nech mi je zima na nohy ako spať v ponožkách...