@sugy1 ja pevne dúfam že je lebo ona nemusela mať gule nato aby ho zastrelila a tak strelila len do zeme. ale divím sa michonne ze ho nedorazila. ja na jej mieste by som mu s úsmevom na tvári prehnal katanu aj cez jeho druhé oko asi ho chcela nechať zombíkom
načo to čítate, keď už v nadpise máte napísané, že to je spoiler? aj mňa by to dobre nasralo..
aa neviem, či ho zabila..možno nie, aby sa mohol objaviť v ďalších častiach..
ale sere ma, že ďalšia časť bude vo februári.. to bude asi tak, že už bude po zime, že bude jar.. a zvedavá som, či sa nájdu alebo čo..
ach, chcem už vidieť ďalšiu časť!
walking dead som začal sledovať, ale po štvrtej časti prvej série musím povedať, že je to neskutočná sračka, čo sa začína podobať viac na telenovelu. Akože to malo celkom super začiatok, akčné, záhadné atď. no už ma vážne serie, že namiesto prežitia tam riešia ľúbostné vzťahy medzi sebou a napríklad o to ako sa to celé začalo, alebo o to ako to celé zastaviť sa nikto z nich nezaujíma.. akože WTF ?! no a ten unreal, že baba vyjde z karavanu a zombíka si všimne až vtedy keď jej ohlodáva ruku ... alebo keď sa tam nahrnie kopa zombíkov do tábora a úplne potichu a prekvapivo zaútočia napriek tomu, že okolo tábora je primitívny poplašný systém ... no proste logické somariny ... nehovoriac o tom, že ten chlapík čo ležal v nemocnici týždeň či koľko, vyjde von a nájde tam zombíkov akože v pokročilom štádiu rozkladu, akoby v tej nemocnici ležal celý rok.... postapokalyptická atmosféra úplne o ničom, od perfektnej atmosféry ako z filmu The Road to má pekelne ďaleko.
@ciernaruzicka to aj mňa nasralo! že február! kľudne mohli dať ešte dva diely pred vianocami
@trtken walking dead je okrem iného akčný seriál. určite má tiež svoje chyby ale podľa mňa oveľa menej ako iné z jeho žánru (vzťahy sa tam riešili hlavne v 2. sérii inak to bolo v norme. the road som ani nedopozeral bolo to dosť nudné, nezáživné.
Čo sa týka mňa tak najlepší diel TWD, rozplakal ma osud Hershela (sympatickejšej postavy tam asi niet resp. nebolo), dojal záver (už teraz sa nemôžem dočkať februára), neskutočne nasral Philip / Brian okrem iného aj tým, čo v predošlom dieli spravil v tom tábore, ďalšie dve sympatické postavy zabil a nepriamo vlastne zavinil aj smrť Meghan, ale ta scéna s prebodnutím, no, pravdupovediac som mal na ruke navreté žily, zovretú v päsť a s uspokojivým psycho výrazom na tvári som jeho definitívny ''dismiss'' pozoroval, ešteže ma nikto nevidel tento diel ma skrátka absolútne pohltil, na ten masaker po poprave Hershela nezabudnem a trúfam si povedať, že lepší diel akéhokoľvek seriálu som v živote nevidel. Teda okrem epizódy The Constant zo štvrtej série Lost...
Kritiku na tento seriál ignorujem, má chyby, určite nie je dokonalý ale toto mid-season finale ma totálne dostalo.
A ináč chápem ako sa cítite tí, čo ste si to zospoilerovali, pozrite sa aký ''darček'' na mňa pondelok ráno čakal na SCC od jedného chorvatského užívateľa:
@trtken Náhodou som The Road videl a máme presne opačný názor na TWD a The Road, z toho filmu som bol neskutočne sklamaný a atmosféra neporovnateľná, kvalita nehovoriac. Ale to je subjektívne.
A ešte by som zabudol - tento seriál je podľa komiksovej predlohy, v ktorej sa na počudovanie tiež riešia vzťahy... Nebaví ma to - nepozerám a nie sem prísť hejtovať po 4 (!!!) dieloch...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
a oceňujem že si to označil ako spoiler
Prečo som taký zvedavý a otvoril som to aj napriek tomu spoileru?
@prach vitaj v klube
aa neviem, či ho zabila..možno nie, aby sa mohol objaviť v ďalších častiach..
ale sere ma, že ďalšia časť bude vo februári.. to bude asi tak, že už bude po zime, že bude jar.. a zvedavá som, či sa nájdu alebo čo..
ach, chcem už vidieť ďalšiu časť!
@trtken walking dead je okrem iného akčný seriál. určite má tiež svoje chyby ale podľa mňa oveľa menej ako iné z jeho žánru (vzťahy sa tam riešili hlavne v 2. sérii inak to bolo v norme. the road som ani nedopozeral bolo to dosť nudné, nezáživné.
Kritiku na tento seriál ignorujem, má chyby, určite nie je dokonalý ale toto mid-season finale ma totálne dostalo.
A ináč chápem ako sa cítite tí, čo ste si to zospoilerovali, pozrite sa aký ''darček'' na mňa pondelok ráno čakal na SCC od jedného chorvatského užívateľa:
@trtken Náhodou som The Road videl a máme presne opačný názor na TWD a The Road, z toho filmu som bol neskutočne sklamaný a atmosféra neporovnateľná, kvalita nehovoriac. Ale to je subjektívne.
A ešte by som zabudol - tento seriál je podľa komiksovej predlohy, v ktorej sa na počudovanie tiež riešia vzťahy... Nebaví ma to - nepozerám a nie sem prísť hejtovať po 4 (!!!) dieloch...