s kamošmi vždy...a najlepšie 30 rokov staré hry ako kamióny, z rozprávky do rozprávky.. alebo ruletu a karty..vždy sa čosi nájde..a k tomu víno a ide sa
hojoooj Activity frčí, Slovensko, Európa, Filmy (to je najnovšie na čom lipneme) a chystáme sa kúpiť Svet jááj ešte taká hra,že "SORRY" (v podstate človeče bez kocky) ... potom to pijanské človeče a je tam toho viac,ale čo som tu povymenúvala sú NAJ..
k @5 ešte.. hrávame v rôznych kombináciách..podľa toho ako sa zídeme.. takže buď ja + segry s partnermi + priatelia/rodina a väčšinou u sestry na dome .. u nás moc nie,lebo by sme sa nemestili
Ja plánujem do konca roka (spolu)hostovať tri herné večery A hrávam sa, čo kto donesie, lebo ja sama nič nemám Najčastejšie BANG!, Osadníkov, Activity alebo teraz so spolužiakmi fičíme na Monopoly Deal Väčšinou u niekoho na byte/dome/izbe.
volakedy človeče, autoeurópu, z rozprávky do rozpávky, dostihy...
dnes poväčšine len to pijanské človeče, acitvity(ale je to nuda ked už poznáš ti karty =/), a ked sme fakt mimo tak hráme hru na vymýšlanie nových slov =D
a ešte som chcela dopísať, že momentálne som napichaná z toho, že ma spolužiačka plánuje naučiť Európu, druhá kartových Osadníkov a bývalý spolužiak Risk
Bang!, Carcassone, Gloom, Zombie Flux, Citadela, Královské rošády, Čierne historky, Švábí šalát/polievka, TransAmerika... Nenapadá mi, čo všetko ďalšie ešte mávame k dispozícii... Ale poslednou dobou to bývajú najčastejšie Gloom a Zombie Flux S kamarátmi, s rodinou... Doma, na dovolenke, v čajovni... Spoločenské hry sú super
Omg, človeče ani nepovažujem za hru... človek tam je len akýsi stroj čo posúva figúrky podla toho ako padne kocka... ale prakvapilo ma aké známe veci sa tu hrávajú, Bang! napríklad, alebo Carcassone, to je klasika. Nehovoriac o veciach ako Citadela, alebo Battlestar Galactica...
Ja mám teraz dosť v obľube Agricolu, pozná to niekto?
@patrikp
To je zlaté, registroval si sa v rovnaký deň ako nám odporúčaš tri hry z toho istého obchodu v 6 rokov mŕtvom vlákne. A ešte máš aj najdrahšie krycie mená na trhu. Teda chcel som povedať majú...ten obchod ti samozrejme nepatrí, to by bola veľká náhoda. Môžem ti zatlieskať?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
dnes poväčšine len to pijanské človeče, acitvity(ale je to nuda ked už poznáš ti karty =/), a ked sme fakt mimo tak hráme hru na vymýšlanie nových slov =D
bang no jasné to tiež občas ale málokedy to dohráme =D
a ešte som chcela dopísať, že momentálne som napichaná z toho, že ma spolužiačka plánuje naučiť Európu, druhá kartových Osadníkov a bývalý spolužiak Risk
S druhou skupinkou hrame pen and paper + Galaxy trucker, Shogun, Dungeon Lords, Starcraft, Dominion.
A s tretou skupinkou hrame na PSku Singstar, Bang! a ako sport Lasergame
Cluedo
...
a potom karty, žolík, sedma atď. a to tiež nie je s kým... tak už len občas žolíka s niekým na nete...
inak som asi skôr na starú klasiku a karty, z tých nových hier som totiž skoro nič ešte nehrala...
alebo lode s @bluepanter -om
Inak hrávam len klasickú spoločenskú hru, ktorú pozná asi každý - Človeče, nehnevaj sa!
Ja mám teraz dosť v obľube Agricolu, pozná to niekto?
» www.ihrysko.sk/hry-na-party/ch...
Kto ma rad unikove hry tak topka je Escape room 4 hry v 1, » www.taishihry.sk/p/unikova-hra-e...
Detektivne hry - Mysterium » www.taishihry.sk/p/mysterium...
a este celkom fajn su Krycie mena - ci uz obrazkove, slovne alebo duet
» www.taishihry.sk/p/krycie-mena...
To je zlaté, registroval si sa v rovnaký deň ako nám odporúčaš tri hry z toho istého obchodu v 6 rokov mŕtvom vlákne. A ešte máš aj najdrahšie krycie mená na trhu. Teda chcel som povedať majú...ten obchod ti samozrejme nepatrí, to by bola veľká náhoda. Môžem ti zatlieskať?