Čaute ľudia, dievčata viem že niektoré z vás by si chceli objednať veci z dresslinku. A tak ma napadlo že keby sme viacere si ojednali niečo, tak by sme si aj potom poštovné mohli rozdeilt aby nás to nevišlo na veľa. No ale ja taktiež nemam tu kartu ktoro
len rozmyslam ci sa to tak oplati, lebo cim je viac veci, tak vacsia hmotnost balika, vyssie postovne .. plus na nete som citala ze nad 20 ci kolko eur priplatime 20% dph cize... a este ked by mi prisiel balik napriklad na moju adresu a este by som ti to musela posielat cize mozno by som do toho vlozila viac penazi ako takto sama ci nie.. ?!
A prosím ťa opíšeš mi nejake veci ohľadom toho poštovneho a ako to vlasne je o tom cle a tak.. lebo naozaj sa do toho nerozumiem tak či by si mi neobjasnila toto všetko uplne..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
2 komenty
len rozmyslam ci sa to tak oplati, lebo cim je viac veci, tak vacsia hmotnost balika, vyssie postovne .. plus na nete som citala ze nad 20 ci kolko eur priplatime 20% dph cize... a este ked by mi prisiel balik napriklad na moju adresu a este by som ti to musela posielat cize mozno by som do toho vlozila viac penazi ako takto sama ci nie.. ?!