S priatelom sme sa rozprávali o tom, že by sme chceli spolu bývat. A ja mám pred tým obavy, čo ak to povedie k rozchodu? Predsa len je to niečo iné ako pravidelné stretávanie sa na pár hodín.
Ale k téme. Nikto ti presne nepovie kedy je vhodný čas. Proste sa na to musíte obaja cítiť a ak ste sa o tom už rozprávali tak ste na veľmi dobrej ceste Veď to vyskúšajte. Nič za to nedáte a uvidíte ako to bude klapať Good luck.
@sexisasa myslis ze by to viedlo k rozchodu? lol... pozri ak ten vztah beries vazne, tak predpokladam ze raz skonci manzelstvom a detmi, tzn, raz spolu budete musiet byvat, ak by ste sa aj koli tomu rozhadali tak urcite za to nemoze byvanie ale to ze ste sa proste nezniesli navzajom na druhej strane ak mas pochyby, tak je to o inom...
podla mna to bude skuska vasho vztahu... ale dala by som si pozor na to, kto bude co platit (voda,elektrina,jedlo...) lebo to treba rozumne rozdelit a tiez domace prace a taketo veci mozu byt dovodom zbytocnej hadky
absolútny súhlas s @drejka taktiež zastávam názor, že pokial nie si s človekom 24/7 tak ho proste nespoznáš, jeho návyky, reakcie po ránu, ako rieši stresove situácie, či si bude svoj stres vylievať na tebe. či bude zavierať zubnú pastu, či bude umývať riad .. proste ak to chceš, choď do toho.. a ak by sa váš vzťah rozbil, tak je lepšie ukončiť to ako pokračovať v ilúzií.. žijem s mojim drahým skoro rok a je to fajn.. momentálne pozerám na vzťahy, ktoré trvajú 4-5 rokov a dvaja spolu nebývajú dost skepticky.. aj ten vzťah treba niekam posúvať, nemyslím hneď, ale časom
síce už na také úvahy vek mám, ale absolútne ma to neláka. prečo sa snažiť čo najskôr prísť o ilúzie o spoločnom živote dvoch ľudí? okrem toho nevydržím nikoho neprestajnú prítomnosť. som rada sama. tých zopár hodín mi vždy stačilo a šťastne som si povzdychla, keď som šla sama domov.
neobrala by som sa ani o čaro randenia.
na prízemné praktické záležitosti akými spoločné bývanie nutne oplýva mám ešte čas.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
a ANO brat tam je tiez su spolu kazdy den a zatial im to klape takze v pohode
on bordel, ty poriadok
ja mám takúto otázku: ak by ste spolu nevydržali bývať teraz, bolo by lepšie spolu chodiť ešte 5 rokov a až potom to zistiť?
neobrala by som sa ani o čaro randenia.
na prízemné praktické záležitosti akými spoločné bývanie nutne oplýva mám ešte čas.