Akych mate spolubyvajucich na intraku ? a take najskodoradostnejsie zazitky s nimi ? Ja mam jednu fakt otrasnu a ide mi na nervy ale tak prezijem nejako
Vieš čo som raz na strednej urobil spolubývajúcemu na intráku?
Kompletne som ho vysťahoval oblečenie, skriňa, posteľ...všetko.
Išiel sa sťažovať a vychovávateľ mu povedal, aby mu tam nerobil bordel a okamžite sa nasťahoval naspäť. Potom sa so mnou pol roka nebavil ale neskôr bolo všetko ok
Alebo sme tam mali jedného čo nevedel zatvoriť ústa, vždy prišiel na izbu a mlel a keď to už nikoho nebavilo, tak ho chytili, zviazali, zalepili ústa, hodili pred jeho izbu a zaklopali. Jeho spolubývajúci síce dvere otvorili ale hneď ich aj zavreli. ležal tam 3 hodiny...potom sa zľutovali
@spisovatel to s tým vysťahovaním urobili spolubývajúce aj mne ale ja som to neriešila, proste som šla bývať, tam kde ma presťahovali a ony ma potom presťahovali späť
inak už 3 roky mám tie isté spolubývajúce a okrem toho ich celonočného trieskania do klávesnice s nimi problém nemám
Akurát je nasamlepšia! Lebo tu nie je (škoda že toto platí akurát tak do zajtrajšieho rána)
Čo ja viem,my sa spolu ani až tak moc nebavíme o bežných veciach, väčšinou len trepne nejakú hovadinu,pri ktorej prekrútim očami a neriešim.
bývam so spolužiačkou s ktorou celkom vychádzame a na vedľajšej izbe máme ešte jednu štvrtáčku a tohto roku nám prihodili prváčku... čo vám poviem, prehodili sme v sprche tie farebné označenia na kohútikoch
najlepsie mam. hlavne vecer nam to prepne najviac a pristihneme sa, ako napr. trubime melodie do plastovych flasiek, spievame hovadiny (skor bliakame) napodobnujeme rozne zvierata (teda my ich nenapodobnujeme, ono to len tak vyzera) a co jaaa viim, toho je moc
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Kompletne som ho vysťahoval oblečenie, skriňa, posteľ...všetko.
Išiel sa sťažovať a vychovávateľ mu povedal, aby mu tam nerobil bordel a okamžite sa nasťahoval naspäť. Potom sa so mnou pol roka nebavil ale neskôr bolo všetko ok
Alebo sme tam mali jedného čo nevedel zatvoriť ústa, vždy prišiel na izbu a mlel a keď to už nikoho nebavilo, tak ho chytili, zviazali, zalepili ústa, hodili pred jeho izbu a zaklopali. Jeho spolubývajúci síce dvere otvorili ale hneď ich aj zavreli. ležal tam 3 hodiny...potom sa zľutovali
ha
inak už 3 roky mám tie isté spolubývajúce a okrem toho ich celonočného trieskania do klávesnice s nimi problém nemám
Čo ja viem,my sa spolu ani až tak moc nebavíme o bežných veciach, väčšinou len trepne nejakú hovadinu,pri ktorej prekrútim očami a neriešim.