Ahojte zaujímalo by ma akých máte spolubývajúcich? Sadli ste si spolu? Pretože ja som vychytala dosť nudné dve osoby, ktoré chcú len študovať a zábava je neznáma ..nevravím že chcem párty ženy ale nejaké normálne že ak si dáme večer vínko, pokecáme
alebo si pôjdeme niekam spolu sadnúť prípadne sa zabaviť nič sa nestane. Teraz mám možnosť vymeniť peknú zrekonštruovanú izbu sa inú len kvôli tomu že tam by mohli byť pre mňa ,,normálnejšie" baby čo vy na to? Nikoho tu iného nepoznám a som sama dosť hanblivá takže pochybujem že sa pri týchto dvoch slečnách s niekým ešte zoznámim
@narazuvzdornaa ale veď jasné ja to od nich ani nežiadam ale budeme tu spolu dosť času tráviť spolu tak by bolo fajn keby sme si rozumeli a mali aj niečo spoločné ako sa v izbe bez reči obchádzať
ja som mala hrozne spolubyvajuce prve roky, jedna z tej ziby skoro vobec nevypadla a len bola na nete a druha sa az moc chcela rodinkovat
potom sa ta co nevychdzala z izby rozpila a upratovala som po nej zvratky
potom som mala spoluziacku a jednu cudzi a tie boli super
byvala som aj na private s chalanmi a spoluziackou, ani to nebolo dobre
v kazdom pripade uz nechcem byvat s nikym
@purenarcissism ou veľmi pestrý repertoár by som povedala ideálne by bolo pre mňa možnosť jeden cudzí a spolužiačka proste nech je aj zábava trochu nemusí byť hneď s alkoholom ale neviem no asi som divná že chcem vychádzať so spolubývajúcimi a baviť sa aj s nimi keďže zdieľame spolu priestor čo by bol fajn tak pre jednu osobu
@smajlo18 ok, tak teraz mam kvalitnu paniku, za tyzden nastupujem na intrak a presne takehoto scenara sa uz par mesiacov dost bojim @method wtf have I just read?
a one, k teme, asi bud rada, ze si dopadla tak, ako si dopadla, ja budem stastna, ked schytam spolubyvajucu, ktora sa nebude chciet velmi socializovat a nebude sa ozierat. Ako uz bolo pomenute, v skole sa ma clovek ucit a nie chlastat.
@staphylococcus jj @method si asi kazdy den citka motivacnu literaturu v hestegoch na demotivacii
ja som mala vzdy stastie na spolubyvajuce, vzdy boli kludne a tiche a mile....na bordel a party sa chodi von, uplne by som nezniesla nejaku party trubku co by mi tam pilila usi...tichsie a kludne osoby su super na spolubyvanie.
"Milujem" ludi, ktorí si myslia ze ked idu na intrak a s niekym byvaju, tak dotycni je povinny im robit spolocnost / byt best friend forever. -.- a verte, ze takych ludi sa najde celkom dost.
Uz som to tu raz pisal, mozno si jej nesympaticka, mozno je to introvertna osoba co sa s tebou NECHCE rozpravat, mozno jej prides ako prijebana, mozno ma uplne ine zaujmy, mozno chce aspon na intraku od vsetkych pokoj, mozno milion dalsich veci..
ja som vzdy schytal takych splubyvajucich, ktori sa neucili, nesportovali, velmi neopijali, ale bud sedeli na PC cely den (a noc) alebo chodili do prace a potom sedeli len na PC. A raz som mal jedneho typka, ktory cely den ani nebol na izbe a prichadzal len spat, takze ani raz som si s nikym extra nesadol.
a neviem, co ti vadi, ze sa neopijate, ved bud rada, ze nemate bordel, ale ked chces, tak ty bud iniciativna a zavolaj ich niekam....
Jednu som mala takú, čo sa stále modlila, aj v noci a keď sme s druhou náhodou vošli v teniskách do izby, tak dezinfikovala celu izbu ako chorá na hlavu pritom sa obliekala aj chovala ako štetka, ale každý večer povinne fo kostola...a potom som mala druhú(boli sme tri na izbe) s ktorou som aj teraz v kontakte, s ňou som bola schopná prekecať hneď prvú noc ako sme sa spoznali..a spolu sme sa smiali na tej pobožnej...a ešte som zabudla, tá pobožná bola niekde z Prešova a ten jej prízvuk hrozný..našťastie som už odtiaľ preč DD
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
uvedomujes si, ze spolubyvajuce nie su povinne ti robit spolocnost a program?
a mozno sa bez reci lepsie zije. co ak sa spolu budete rozpravat a po 2 tyzdnoch zistite ze si vobec nerozumiete?
potom sa ta co nevychdzala z izby rozpila a upratovala som po nej zvratky
potom som mala spoluziacku a jednu cudzi a tie boli super
byvala som aj na private s chalanmi a spoluziackou, ani to nebolo dobre
v kazdom pripade uz nechcem byvat s nikym
@method wtf have I just read?
a one, k teme, asi bud rada, ze si dopadla tak, ako si dopadla, ja budem stastna, ked schytam spolubyvajucu, ktora sa nebude chciet velmi socializovat a nebude sa ozierat. Ako uz bolo pomenute, v skole sa ma clovek ucit a nie chlastat.
ja som mala vzdy stastie na spolubyvajuce, vzdy boli kludne a tiche a mile....na bordel a party sa chodi von, uplne by som nezniesla nejaku party trubku co by mi tam pilila usi...tichsie a kludne osoby su super na spolubyvanie.
Uz som to tu raz pisal, mozno si jej nesympaticka, mozno je to introvertna osoba co sa s tebou NECHCE rozpravat, mozno jej prides ako prijebana, mozno ma uplne ine zaujmy, mozno chce aspon na intraku od vsetkych pokoj, mozno milion dalsich veci..
a neviem, co ti vadi, ze sa neopijate, ved bud rada, ze nemate bordel, ale ked chces, tak ty bud iniciativna a zavolaj ich niekam....
prvy rok trochu nudjensia baba ale mila, dost bola prec, bola ticha, nenarocna na udrzbu, chill
druhy rok som stretla lasku mojho zivota a byvame spolu aj treti rok