Ahojte , chodím na strednú a mám problém s jedným chalanom , chodil som s ním na zakladku a boli sme vždy dosť dobrý kamaráti , ale teraz ako da sa s ním , len je podľa mňa strašne falošný a keď sú tam aj iný tak furt sa má snazi zhodiť a všade má ohovára
Nezmestilo sa mi tam tak ešte že asi mi aj závidí dosť a este jedna vec , že on je strašne veľký katolík a ja som skôr ten čo na cirkev nadáva .
Ps: ďakujem za pochopenie a všetky rady čo robiť a sorry ak som napisal niečo gramatické zle
Ako ja by som to aj spravil , len po 1) som mierumilovný a nemám rád keď sa niečo rieši agresiou a 2) ešte 4 roky s ním takto vydržať , že pohadani ...
@frajeriis ignoruj ho
Btw zavist ho pohana k tomu aby ta ohovaral ...
Zhodit ta bude len chciet taky clovek ktory nie je vyrovnany sam so sebou..a zavidi ti mozno prave aj tu mierumilovnost ktoru mas
Ty len bud taky aky si ...posuvaj sa dalej v osobnom raste..samozrejme ze nestykaj sa snim ..len vtedy ked musis bezpodmienecne inak si najdi ineho kamosa s podobnymi zaujmami ako mas ty
Kašli na neho , povedz mu normálne čo si myslíš o ňom myslíš , pošli ho kade ľahšie a bude. A hlavne potom si ho nevšímaj. A ak by to nešlo po dobrom tak dobrá zadná na bradu taká nečakaná
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
Ps: ďakujem za pochopenie a všetky rady čo robiť a sorry ak som napisal niečo gramatické zle
ked chces prejavit svoj kristalovo cisty charakter, tak pocitaj s pomstou ako s motivaciou do buducna.
no k*rva, este par mudrosti od teba a za chvilu zo mna bude slusnak!
Btw zavist ho pohana k tomu aby ta ohovaral ...
Zhodit ta bude len chciet taky clovek ktory nie je vyrovnany sam so sebou..a zavidi ti mozno prave aj tu mierumilovnost ktoru mas
Ty len bud taky aky si ...posuvaj sa dalej v osobnom raste..samozrejme ze nestykaj sa snim ..len vtedy ked musis bezpodmienecne inak si najdi ineho kamosa s podobnymi zaujmami ako mas ty