Bolo to niečo o dospievaní. že prečo žene rastú prsia a tak. prečo je ochlpenie a tak.. super to tam bolo vysvetlené.. a ako 11 ročnej mi to dosť bolo na nič. ale za dva tri ročky.. už som vedela
Áno. Volala sa "Prvé tri roky života", kniha o bábätkách a pamätám sa, že vtedy som poznala iba veľké tlačené písmená a z tejto knihy som sa učila malé tlačené písmená, to som mala asi nejakých 5-6 rokov
Aka zaludna otazka. Ale myslim, ze to bola knizka o troch tucniakoch Pik Pak Pok. Vela takych hrubych rozkladacich knizociek som precitala. A dali sa s nimi stavat aj skvele ohradky, ale to uz je o inom.
Neviem, to uz bolo davno ale doteraz mam haldu kniziek pre deti . . . jedna z nich to urcite bude. Ale pamatam si na take male knizky tusim sa im hovorilo "buvinky" a mal som ich veela.
A este rozne rozkladacie leporela, . . . take knizky, ktoresu ako harmonika alebo co sa tak vseliak otvaraju s cielom vytvorit taky "rozpravkovy priestor".
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
83 komentov
Mám ju ešte uloženú a strašne rada si ju pozerám doteraz. Detská knižka. Názov mi vždy vypadne z hlavy. O chlapcovi a dievčati to je
Ale inak:
Dobrý synček - Todd Strasser (bolo to niekedy na začiatku základky)
keď pušauo-muuuuuhouiuo, šabiatko sa-náááááhuodiuo...
pekná spomienka,doteraz mám tú knižočku odloženú
Alebo žeby to bola tá z francúzska, v ktorej bolo asi 5 viet? Možno...
toto! úplná dokonalosť
Myslím
ale vdaka našej slovenčinárke, ktorá nám dala prečítat Petra a Luciu, som spoznala čaro čítania kníh..... takže dakujem
a potom som mala ešte také velké knihy, kde boli všetky Diesny rozprávky, a Babičku ...