moja prihoda: prisla som na birdz, otvorila som forum a nasla som tam trapnu prihodu s nadpisom "Spomienka na byvalu frajerku". Dlaňou som si prešla po ksichte (a aj po očiach či dobre vidím), prekrútila som očami a povedala som si: "aká kktina"...potom som pozrela ze to napisal @ezechielkuceravy a bolo mi to vsetko jasne.
@ezechielkuceravy Nie, nehovorí mi to. Viem, že vychádzaš z vlastných skúsenosti, ale ubezpečujem ťa, že nie v každých rodinách je to takýmto spôsobom zaužívane
zi si v svojom svete kde sa ukajas na cinnosti robenia podobnych for a snahy o ani neviem co, ale neviem ci existuje este stupidnejsia cesta ako premarnit cas a zbytocne zahlcovat ludstvo svojou imbecilitou na verejnom portali
@matwejo Veľmi múdre reči od človeka, ktorý o sebe tvrdí (Když se Tě snaží něco nasrat, pamatuj,že tomu nesmíš udělat radost tím, že se nasereš. Takže väčší úchyl než normálne, Takže väčší debil než normálne)
o takých ľuďoch ako zakladateľ musí byť každému kto má IQ nad 100 celkom jasné, že majú vážne psychické problémy, pretože vyrovnaný a zdravý človek nemôže pokladať za zábavu to, že celé dni zo seba bude robiť kokota na portály pre tínedžerov...
čítaj knihu alebo sa začni venovať nejakému športu, mne je jasné že takto sa snažíš utiecť pred realitou v ktorej si pravdepodobne ešte za väčšieho kokota než tu, ale toto ti tú realitu nezmení. veľa šťastia.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
Birdz,jebe ti?!
A sex nebol tiež
Dnes bude pekny den
p.s.: niesi vtipny, nebolo to vtipne, chod radsej za murara
p.p.s.: opusti birdz
p.p.p.s.: si imbecil
- som debil
- som uchyl
ti jebéééééééééééééééééééé, chod sa radšej najesť
zi si v svojom svete kde sa ukajas na cinnosti robenia podobnych for a snahy o ani neviem co, ale neviem ci existuje este stupidnejsia cesta ako premarnit cas a zbytocne zahlcovat ludstvo svojou imbecilitou na verejnom portali
- som debil
- som uchyl
ti jebéééééééééééééééééééé, už si jedol?