keď som urobila na posledný termín Úvod do štúdia jazykov v prváku Na prechode som sa rozrevala mame do telefónu a ľudia na mňa civeli, že ako citlivo reagujem na semafor
ja budem trápna a romantická a on ma za to zase raz hrozne zbije, pretože on je presný opak, ale ja by som si straaašne rada zopakovala koncert v 77čke a v Hurbanove s @tikalok - om. Za iných okolností by som premýšľala o zopakovaní si Colours of Ostrava, ale nabudúce rok ideme zase, takže to si odpustím
Myslím že je toho viac,čo by som chcel zažiť ešte raz, aj to len v pripade že by som si pamätal ako to dopadlo prvýkrát. Aby som to prípadne mohol zmeniť.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
A mimochodom @titusik
Ja som sa vtedy uplne chytala zachvaty smiechu, a bola som s mojimi úžasnými priateľmi...
ale zistila som že niesú až takí úžasní keď podrazili a teraz som momentálne sama jak taký debilný prst....
a už sa nemám s kým ísť nadrbať
No máš to blbé veru, ale to dáš Ja som si na občasnú samotu, prípadne nudu a na to že ma má rado len zopár ľudí zvykol už dávno
Tak to ma zabilo, že ,,to dáš" inak, vídavam ťa v škole, vieš o tom?
Haha, tak dakedy ťa aj pozdravím na chodbe ak ťa spoznám
Ja bych aj chodievala keby ma niekedy niekto zavolal
A mňa tiež málokedy niekto niekam volá, čím to? Ťažký životný údel birdz freaks