Pamätáte si na časy v škôlke? Aké jedlo vám utkvelo v pamäti? Ja si spomínam na mrkvovú nátierku - tú som mala strašne rada. No a ešte kuraciu nátierku- tá mi tiež moc chutila. Raz, ale urobili drožďovú a odvtedy som sa bála jesť všetko čo nám dali na peč
ja si najviac pamatam na ruzickovy kel, o ktorom sme boli presvedceni, ze su to korytnacie hlavy.. a este chleba s maslom a mrkvou a kombinacia chleba s jablkom...
vajíčková nátierka, klasicky biela káva (tú som nikdy nemal rád), potom si spomínam, ako Ďuro hádzal po ostatných chlebové guličky a ako sme zborovo hovorili "Dó-brú chúť, pá-ní ú-čí-téľ-káá"
pamätám ako sme zvykli viesť horlivé debaty o kožke na mlieku, všetci sme to tam furt mali, nemala som rada to horúce mlieko (ach) ale ten chlebík s nátierkou a pažítkou na olovrant, mňam ..a furt špenát dokola, fuj ale raz mi preplo a zjedla som rovno dva taniere..asi som bola hladná... a vraj vždy keď som nedostala suchý rohlík, tak som strašne plakala
ako sme utekali aby sme sa mohli co najrychlejsie najest, aby sme necakali v rade a ako nam trvalo asi 4minuty kym sme to zjedli.potom sme utekali prec zo skoly na cigo
Iba si pamätám že som vedel čítať od troch rokov, tak si ma kuchárky brali do kuchyne pred obedom, tam si ma posadili, a som im čítal noviny kým varili
nenavidel som škovlu celu. V jedalni sme dostavali tvarohovu antiekru an chleba ja som vzdy chleba nalepil na spodok stola a vzdy som si sadol inde aby nezistili že kto
radšej spomínam na základnú školu ... ale škôlka? asi tak to ako už bolo spomínané vajíčková nátierka a biela káva prípadne mlieko z kožkou ktorú som nikdy nemal rád
Ja si pamätám keď nám dávali v hrnčeku mlieko a my keď sme to mali pri ustach sme do toho fukali aby sme robili bublinky a hrali sme sa na kravičky jooooj viac si nepamätám
pamätám si ako som sedela pri stole z kamarátkou...A jej zabehla kosť z ryby...To bol horor ja som myslela že sa zadrhla ale všetko bolo v pohode ale inak odvtedy ryby nejem!
hehe ta je niaky mutant ehe ale nee a vieš komu to zabehlo?...Livií hehe.. ja som potom odnej odysla a ona prišla zamnou a povedala mi že ja som vypila až dva pohare čaju a ty iba jeden bebe hehe
vidím že vajíčková nátierka je typické škôlkárske jedlo pamätám si ešte na chodbu do jedálne, ktorá mala štvorcové kachličky a vždy sme na nej skákali "kto stúpi na čiaru, nedostane večeru"
a vždy niekto "potajme" vracal pod stôl alebo si pamätám že bol nejaký hnusný prívarok a jednému chlapcovi z neho prišlo zle - mal ruku na ústach a utekal na záchod no nestihol a fakt krásne to vyzeralo
@Izinka777 No izabelka ty asi môžeš ...Hehe takže Livika no pekne ... ale rybky sú dobré..ale v škôlke som ich asi ani ja nejedla lebo som sa bála kostí!!! :/
špenátová polievka (chutila mi) a kakavko s vianočkou, a také tie gumové obrusy na stoly
a raz som zo škôlky ukradla kačičku a skryla som si ju pod tričko s tým, že som si pripravila výhovorku, že som tehotná maminka ma donútila tú kačičku potom vrátiť síce sa to netýka jedálne ale je to moja najživšia spomienka
pamätám sa na mlieko s kožou - blee, to som neznášala. a vždy sme tak súťažili, že kto nebude mať na mlieku kožu vyhrá - ale väčšinou nevyhral nikto prečo asi? ale mrkvová nátierka bola supééér. a to som ani nemala rada mrkvu a aj tak mi chutila
hej a že som to nikdy nechcela dojesť, a museli sme a ked už videli, že tam sedím posledná a fakt to už nevládzem zjesť mi to zobrali konečne, a inak sa mi tam vobec celkovo nepáčilo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
62 komentov
a mlieko s kozkou :/
a ešte chlebík s maslom a medom to som nevedela vtedy, že to je med lebo to maslo bolo s ním zmiešane a k tomu jablčko
Iba si pamätám že som vedel čítať od troch rokov, tak si ma kuchárky brali do kuchyne pred obedom, tam si ma posadili, a som im čítal noviny kým varili
no a ďalej chlebík s medom - fuj
Ale konkrétne si pamätám aj na jednu kuchárku ktorá mi nikdy nenadávala , že som nedojedla
celkovo bola sranda taky mali mechanici sme boli a najvecou frajerinou bolo ked niekto prisiel do skolky na bicykli
..kvak..
a neznasala som prevarene mlieko. a tu kozu na nom. raz som ju skusila zjest a naplo ma a skoro som sa povracala z toho.
nemam na skolku prijemne spomienky..
a sice aj jedlo. dukatove buchticky
Inak ja si pamätám jedine na tie malé stoly a stoličky , a že Maťa Tonhajzerová bola praváčka aj ľaváčka
a vždy niekto "potajme" vracal pod stôl alebo si pamätám že bol nejaký hnusný prívarok a jednému chlapcovi z neho prišlo zle - mal ruku na ústach a utekal na záchod no nestihol a fakt krásne to vyzeralo
a raz som zo škôlky ukradla kačičku a skryla som si ju pod tričko s tým, že som si pripravila výhovorku, že som tehotná maminka ma donútila tú kačičku potom vrátiť síce sa to netýka jedálne ale je to moja najživšia spomienka
ale doteraz mam pred sebou obraz spoluziaka s hnedymi pancuchami a vzdy sme sa natahovali o trojkolku
Všetci do mňa pichali....
a nosila som ešte tričko so šmoulami a to mi závideli (ach)
ale pozerali sme tam niekedy Franklina (nemám poňatia ako sa to píše :/
a že sme mali skoro každý deň cviklu