Napísali sme asi ako 8 ročné susedke na chalupe, že ak neopustí dom do piatich minút, tak jej tam vybuchne bomba. A dole sme dali, že podpis. (prečítala to ako piča)
Ona to zobrala vážne, celá dedina to riešila Revali sme ešte asi tri dni ako nám to bolo ľúto. Ale ten hurhaj kým sa zistilo, že sme to boli my!
spolu so sestrou, brarancom a sesternicou sme skoro podpalili babke dom, uniesli psa, predavali vodu hasičom a vela dalšich bbosti len sa mi to nechce pisat
Hádzal som s kamošom z 12. poschodia mandarinky do cigánov, ktorí sa hrabali v kontajneroch ...alebo orechy a najviac sme sa tešili na Vianoce, kedy boli misy s ovocím plné potom som zvonil do ľudí, hovoril, že som z SPP a majú nedoplatok za plyn, že som im doniesol pizzu, že vyhrali koleso šťastia atd ...to boli také LIGHT šaleniny
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Ona to zobrala vážne, celá dedina to riešila Revali sme ešte asi tri dni ako nám to bolo ľúto. Ale ten hurhaj kým sa zistilo, že sme to boli my!
Odstrihla som si ofinu popri hlave a tá mi nerástla pár mesiacov. Debila. HA HA HA.
Bola som na strome čiže ma moc nevideli.