raz pri jednej akcii sme si s kamosmi povedali vecer kol 2hej v noci ze pojdeme na stanicu a nasadneme na prvy vlak co pojde bola to dlhaa noc...a aj potom den,ale spontanne akcie su vzdy najlepsie ..
myslim, ze spontanne akcie, to ked ti niekto zavola "za 10 minut ta cakam, ideme tam a tam ten a ten" a ty nemas cas rozmyslat nad tym.. a vtedy je fajn
ja som raz vbehol do cesty autobusu, ktorý permanentne chodí o minutu skorej.. samozrejme, zastavil. Autobusár síce vyzeral ako keby videl marťana... Bohužial, človek niekedy svoje práva musí hájiť aj vlastným telom...
spustat sa na stolickach dolu kopcom a hrat zavody,spustat sa na kusoch sedacky dolu schodmi,hadzat vajca do skla vodica autobusu,ukradnut loptu pocas futbaloveho zapasu,vlacit sud na ktorom je napisane tnt vybusnina 3tieho stupna v elektricke,podme na tento autobus urcite tam ide *o 5 minut minieme napis opustate bratislavu*...a tak proste
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
ale je veľa takých nezabudnuteľných bez takých by bola nuda
ale ja si skoro všetko plánujem až ma to samú otravuje ešte som nič spontánne neurobila
vylejem na teba to pivo. skús. šplech.
...nič podstatné, iba také blbosti