Skus podielove fondy, vykasli sa na banku. Tam si das peniazky a ta banka si z nich spravi o 15% viac ako ti da. Myslis, ze keby si chce kazdy z banky vybrat peniaze, ze ich banka ma? Nie, toci ich dalej, na pozickach, ale hlavne v podielovych fondoch. Skus si o tom nieco nastudovat, je to lepsia cesta. mas tam dobre dynamicke aj konzervativne portofilia.
napad je to podla mna urcite dobry, vzdy je fajn decku sporit, aj mne nasi nieco odkladali. kazdopadne co a ako to uz neviem, v tom som asi dost mimo ako, podla mna ak chces nejaky bezne dostupny sporiaci uce v banke, tak to daky rozdiel nebude.. resp. ja by som sa spytala par naj bank ze aku ponuku na toto maju... ale ludia maju pravdu v tom, ze ak to ma byt dlhodobe a vynosne, bezny sporiaci ucet v banke nie je naj volba
Nuž, my keď sme to zvažovali tak odkladať niekde peniaze sa moc neoplatí. Najviac percent ale dostaneš na stavebnom sporení. Ale opäť opakujem, že to viac menej stojí za milú jarmilu ale neskôr môže čerpať aspoň nejaké benefity z toho.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
Ak chces aby peniaze pracovali a 'zarabali si' - podielove fondy.