tak...zajtra mame mat sportovy den, ale mne sa nan kurva nechce ist bo mam tam ostepom hadzat .... mali ste aj vy na skole nejake tieto sportove dni? ak ano co sa tam robilo??? taka blba otazka, no co uz...
na základnej sme mali a tam každý musel niečo robiť tak ja som si vždy vybral štafetový beh, svoje som si odbehal a potom som už chodil len pozerať na ostatné disciplíny, na strednej sme mali taký športový deň, že kto chcel mohol ísť na plaváreň alebo na klzisko ale to bolo také, že len sa priniesli korčule a sedelo sa celý čas v šatni a popíjal čaj z automatu, nebolo to nejak seriózne a potom sa išlo domov, vlastne to nebolo ani nejak povinné
Áno mali sme a aj som sa zúčastňovala, aj niečo vyhrala v behu a skoku do diaľky ale nemala som to moc rada kvôli čakaniu na výsledky a clé to podujatie...radšej som sa učila
ja som to zbožňoval urobiť zo seba nejakého kokota nie je problém hlavne, že sa neučí
nechápem dnešné deti/mládež/mladých ... flákať školu áno to je cool ale ak je na škole akási aktivita kde sa treba zapojiť a nemusí sa učiť neeee to je blud .. moreeee to de smééé
@normane je brutalny rozdiel "školský šport" a šport vo všeobecnosti cvičím si temer každý deň s behaním je to deto a neznášam sa s telocvikárom, na telesné idem sporadicky a celkovo som nemala moc rada hodiny telesnej hlavne sš
ale vlastne... raz som na niečo podobnom bola! ale to bolo.. neviem akosa to volalo... strielali sme zo vzduchoviek, preskakali cez pneumatiky, dali prvú pomoc, podla kompasu ukázali an kt. sv. strane sa nachádzaajú rôzne veci, preliezli na lane cez potok a ešte dajké tie disciplíny...viem že čosi s bikom a tak...ale to bolo také dedinské ale vela udalosť a súťaž dedinská a to bola väčšia drina ako hádzať oštepom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
ale mávame take protidrogove prednášky, práve zajtra, ked už sme pri tom..
ked uz nechces sportovat..nuz..
ved chod tam, ta to nezabije..radsej sa budes niekde nudit?
nechápem dnešné deti/mládež/mladých ... flákať školu áno to je cool ale ak je na škole akási aktivita kde sa treba zapojiť a nemusí sa učiť neeee to je blud .. moreeee to de smééé
ale vlastne... raz som na niečo podobnom bola! ale to bolo.. neviem akosa to volalo... strielali sme zo vzduchoviek, preskakali cez pneumatiky, dali prvú pomoc, podla kompasu ukázali an kt. sv. strane sa nachádzaajú rôzne veci, preliezli na lane cez potok a ešte dajké tie disciplíny...viem že čosi s bikom a tak...ale to bolo také dedinské ale vela udalosť a súťaž dedinská a to bola väčšia drina ako hádzať oštepom