Ahojte, máte niekto skúsenosť s chlapcom zo zahraničia? Spoznali ste sa cez net a zistili ste, že sa máte radi? Mne sa to stalo, zatiaľ som sa s nim nestretla ale niekedy to plánujeme. Nepýtam sa na názor ale na skúsenosť. Ak niekto takúto skúsenosť máte,
no,ja dam nazor a ie skusenost,ako sa mozte mat tak radi,ked ste sa v zivote nevideli,na zivo..ako ja mam tiez,takeho kamarata,ale to sme sa nespoznali po nete,ale normalnesme sa poznali uz dlho,pred tym..a tiez byva dost daleko,ale zase nie v zahranici,ale no to ako ze len ciste po nete,si myslim ze je blbost,len...
no, so vzťahom skúsenosť nemám, ale poznala som tak pár ľudí... a väčšina sa na nete správa inak ako normálne, aj keď si to nechce pripustiť.. čiže je možné, že ho ani nepoznáš
z vlastnej skusenosti ti poviem, ze v skutocnosti nemas rada jeho, ale svoju predstavu o nom...cez net, bez toho aby sa dvaja stretli, sa zalubit neda...
Vy tu vôbec nemáte pojem ... ja som sa zoznámil cez net s mojou babou a zaľúbil som sa do nej skôr než mi aj poslala fotku... bolo mi jedno ako vyzerá, už som ju ľúbil... a sme spolu dva roky a je to len lepšie a lepšie, nestretávame sa vkuse ale sme spolu dosť na to aby sme sa spoznávali , už sme v takom štádiu trvalého vzťahu a máme realtívne daleko do seba, ona je z hriňovej a ja z BB...@anulinka láska cez net je o šťastí a o tom či vieš hľadať. Pri tvojom prípade ti radím sa rozmyslieť či to stojí za to a či toho máte dosť spoločného, ja napríklad mám s ňou spoločné skoro všetko ... tak sa na neho neviaž kým nemusíš... ak sa stretnete a budete si rozumieť tak je to už o niečom. ale z USA to je ďaleko, kamarát možno hej ale vzťah nie. Ale never keď niekto povie že cez net sa vzťah nedá nájsť, musíš len vedieť hľadať
@petika - stavím sa že nie, pretože keby hej tak tvrdíte opak. je iné keď ona ho má z USA ale ja to mám za svojou 2 hodiny cesty... a stojí to za to ... tak nechápem čo tvrdíš keď tým že máš priateľa z ČR tak potvrdzuješ čo som už povedal že cez net sa dá zaľúbiť.
@depropex ale ja netvrdím, že som sa s ním zoznámia cez internet.. to poprvé..
a nieje možné, aby sa niekto zaľúbil cez internet.. to proste nejde.. pretože realita je realita.. a hoci ti cez internet môže vyhovovať v reálnom svete ti môže vadiť milión maličkostí..
a je rozdiel keď ty más dievča zo Slovenska a rozdiel je USA... nieje to tak, akože "dnes sa rozhodnem, že prídem"
prepáč ale podľa mňa nemá takýto vzťah žiadnu budúcnosť.
pozri sa na to reálne.. vieš si predstaviť , že ak by ste sa dali reálne spolu dokopy -mimochodom koľko má on rokov???- ako často by ste sa videli? predpokladám, že si tak prváčka, maximálne druháčka na strednej a ak pôjdeš maturovať-to znamená že budeš na Slovensko viazaná minimálne 2roky.. je tu možnosť ísť študovať do Ameriky, ale reálne si povedzme, že kto na to má...
nie som o moc staršia ako ty, ale živo si pamätám aké to bolo keď som mala 16 a keď som chcela byť s mojou láskou každý jeden deň...
láska na diaľku je ťažká a chce veľa odvahy, veľa pochopenia, veľa energie a hlavne veľa lásky...
nehovorím, že by si to nezvládla, ale predtým ako sa do toho pustíš, tak dobre popremýšľaj, či ti za to niekto stojí..
este raz opakujem nam nerobi problem sa spolu stretavat..on my 20 a o chvilu konci skolu takze on by mohol byt chvilu tu a cez prazdniny by som tam mohla ist ja...
@petika áno , aj som písal že je to asi veľmi nepravdepodobné keďže je z USA . ale podľa mňa je všetko možné. nieje možné na diaľku milovať tak ako naživo ale dá sa zaľúbiť. hovorím z vlastnej skúsenosti
@fxx z BB ho HR to je cca 50 km. cesta trva dve hodiny lebo z bb tam nejde priamo bus. tak musim vlakom do zvolena, kde cakam polhodinu na bus, cesta je 45 minut. a sme spolu cez prazdniny, niekdy niesme spolu aj 2 mesiace a inokedy aj 3 krat do tyzdna, to je relativne... ale za par mesiacou budem mat auto tak budeme spolu kazdy vikend.
@12 mno ano vam to mohlo vyjst., a je par takych ktorym to vyslo tiez ale je k tomu treba vela odhodlania trpezlivosti a vezmime si to realne ze ak by ste sa nevidali ani raz za cas vydrzalo by vam to AZ tak dlho?
ono., je nieco ine ked je to v ramci slovenska ale amerika je MEGA daleko...
ja bych povedala tak ze neber to prilis vazne a potom sa to da uzit
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
ved prave to...neviem co si mam o tom mysliet.
hehe Amerika
prepáč, ale je to maximálne nereálne.. moc daleko, ste moc mladí...
ja som sa nezalubila...aspon zatial nie
ibaze on nema problem tu prist hoci by sme boli len kamosi.DD
mimochodom ty tiez niesi nejaka velmi stara oproti mne
vdaka
a nieje možné, aby sa niekto zaľúbil cez internet.. to proste nejde.. pretože realita je realita.. a hoci ti cez internet môže vyhovovať v reálnom svete ti môže vadiť milión maličkostí..
a je rozdiel keď ty más dievča zo Slovenska a rozdiel je USA... nieje to tak, akože "dnes sa rozhodnem, že prídem"
prepáč ale podľa mňa nemá takýto vzťah žiadnu budúcnosť.
pozri sa na to reálne.. vieš si predstaviť , že ak by ste sa dali reálne spolu dokopy -mimochodom koľko má on rokov???- ako často by ste sa videli? predpokladám, že si tak prváčka, maximálne druháčka na strednej a ak pôjdeš maturovať-to znamená že budeš na Slovensko viazaná minimálne 2roky.. je tu možnosť ísť študovať do Ameriky, ale reálne si povedzme, že kto na to má...
nie som o moc staršia ako ty, ale živo si pamätám aké to bolo keď som mala 16 a keď som chcela byť s mojou láskou každý jeden deň...
láska na diaľku je ťažká a chce veľa odvahy, veľa pochopenia, veľa energie a hlavne veľa lásky...
nehovorím, že by si to nezvládla, ale predtým ako sa do toho pustíš, tak dobre popremýšľaj, či ti za to niekto stojí..
este raz opakujem nam nerobi problem sa spolu stretavat..on my 20 a o chvilu konci skolu takze on by mohol byt chvilu tu a cez prazdniny by som tam mohla ist ja...
hehe no drzim ti prsty nech vam to dlllllho drzi
pýtala si sa na skúsenosť, no zjavne nechceš prijať fakt, že by to nevyšlo..
ja osobne poznám ešte jeden pár Češka a Poliak ale tí majú tak 23 rokov..
prosto sorry, ale nejak sa mi k takémuto vzťahu viaže istá citová vyspelosť a niečo ako "utriedenie si istých základných vecí v hlave"
nehovorím, že si nejaká hlupaňa, ale 16ročná baba je prosto 16ročná baba....to sa na m
a ani nemôžeš hnevať..
je to tvoj nazor a ja ho respekktujem len nevies uplne vsetk hehe nehovorim ze musime spolu zit cely zivot ale skusit to predsa mozme no nie?
ono., je nieco ine ked je to v ramci slovenska ale amerika je MEGA daleko...
ja bych povedala tak ze neber to prilis vazne a potom sa to da uzit