neviem to posudit zalezi ake jedlo mi padlo a na aku zem, jasne ze ak na nejake nechutne miesto tak to vyhodim ale napr. ked mi padne napr. hrozno doma na parkety tak to v pohode zjem aj ked je pri mne boh a diva sa na mna
zo zeme zbieram oba peniaze a rozne zaujimave predmety jedlo nie
obcas doma, ale aj to zalezi co mi spadne a kde.. v mojej izbe by som vedel aj polievku zo zeme zjest alebo u kamosky na wecku, ta je posadnuta umyvanim
áno, ked som sám, správam sa racionálne, ked v spoločnosti, tak beriem do úvahy čiastočne aj okolie. alebo aby som bol presnejší - racionálne správanie v spoločnosti je iné, ako racionálne správanie, ked som sám.
Akože či jem veci zo zeme??? podla toho o aké jedlo ide a kde mi to spadne. Z ulice by som to určite nezdvyhla a nezjedla. Ale keď mi to padne doma na zem, alebo v skole tak podľa toho čo to je to zdvihnem a ak to nieje úplne špinavé tak zjem
zavisi od toho, ake je to jedlo a na aku podlahu spadlo... ked mi nieco spadne na zem, ktoru som 5 minut predtym umyvala, tak nemam problem - do 5 sekund
Ak sa dá aplikovať pravidlo štyroch sekúnd, zožerem to aj pred kamoši šak šeci sme nenažranci.
Ak však nastane situácia, že pravidlo štyroch sekúnd môžem síce použiť ale v danej spoločnosti sa mi to nehodí, tak len stojím, tvárim sa jak ranené mrožie mláďa, mojé vnútro vrieska od žiaľu a na už viac nechcem žiť!!!!!!
záleží na tom, čo mi spadne jasne že neolížem zo zeme nejakú omáčku alebo čo, ale napr. dajme tomu - čipsa! veď to sa dotýka dvoma bodmi, ofúkam poriadne a zjem zase z našej zeme ktorá sa umýva asi každý deň by sa dalo kľudne jesť ale keby mi spadne na ulici dačo, tak to nezjem už
@tommyhot nepísal som to z pohľadu nejakej zásady.. iba proste v štýle: spadne mi čipsák na zem a je mi ho škoda, tak ho zodvihnem a zjem (zem cháp: podlaha, možno snáď tráva.. nie chodník, cesta, lajná).. a samozrejme tiež nie, keď sa mi zdrbe chleba natretou stranou.. tak už sa neráta ani podlaha, nakoľko viem ako doma upratujem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
vlastne niekedy to robím aj v prítomnosti ľudí, ale iba takých, čo ma lepšie poznajú
obcas doma, ale aj to zalezi co mi spadne a kde.. v mojej izbe by som vedel aj polievku zo zeme zjest alebo u kamosky na wecku, ta je posadnuta umyvanim
ale raz mi spadol škrečok do zachoda a som ho nezjedla
keď v spoločnosti niekoho, pred tým, než ho jebnem do smetiaka, sa s ním rozlúčim.
Ak sa dá aplikovať pravidlo štyroch sekúnd, zožerem to aj pred kamoši šak šeci sme nenažranci.
Ak však nastane situácia, že pravidlo štyroch sekúnd môžem síce použiť ale v danej spoločnosti sa mi to nehodí, tak len stojím, tvárim sa jak ranené mrožie mláďa, mojé vnútro vrieska od žiaľu a na už viac nechcem žiť!!!!!!