Predstavte si ze mate holku ktora vas miluje a vi ju ale mate maly problem ze sa sem tam sprava tak ako by sa zadana baba nemala a stve vas napriklad ze volala s vasim kamosom aj ked ste povedali ze nech ho nekontaktuje ze je to chuj ktoremu ide o jedno.A
no tak co dodat...prave si opisal typicku slovensku babu....asi 90% bab co poznam je takych....velmi nas miluju a ked ich nechame o tyzden uz maju ineho...aspon mi chlapi si vacsinou nie sme schopny po rozchode najst partnerku po tyzdni....cize podla mna zeny su vacsie svine v tomto ako my.
Hmm...každý si zaslúži druhú šancu a to už ani nehovorím keď by išlo o osobu, ktorú by som ľúbila.
Neviem, čo to dievča k tebe cítilo, možno ťa ľúbila naozaj a teraz sa cíti sklamaná a chce sa ti pomstiť, možno nevie čo chce keď behá za susedom, možem len hádať. Najlepšie by asi bolo vydiskutovať si to za jedným stolom, podľa mňa a uvidíš.
ona si nezasluzi jeho, pretoze on je lepsi ako ona, preto si ho ona nezasluzi a on si preto zasluzi lepsiu. ma tu vobec niekto mozog na to aby to pochopil?
bolo blbe co robila...ale alkohol dodava odvahu..a mozno si povedal co si vsebe drzal davno...heh..aj ked si opity nemal by si sa tak chovat...obidvaja ste urobili chybu
hovori sa ze vo vine je pravda... teda ze ozraty hovori len pravdu... a ona zrejme nevie co chce... je mozne ze sa este nechce viazat a chce si este poriadne uzit... obaja ste urobili chybu .. treba si to povedat z ocu do ocu...
neviem, ci ti niekto taky stoji za to, aby si sa kvoli nemu trapil...si predstav ze s nou stravis cely zivot. chces cely zivot kvoli nej nervacit?
mozno nie je ta prava a ty ju nelubis, len si si na nu zvykol, a nevies si predstavit zivot dalej bez nej..ale skus si najst inu holku a uvidis, bude to lepsie.
mozno aj ona pochopi, ze ty nebudes stale skakat tak, ako ona piska..
naozaj nie je pre teba dost dobra a keby ste sa zasnubili a zobrali, cakalo by ta talianske manzelstvo, iba co by ste sa hadali, z teba by sa stal uplny alkoholik a z nej manzelka hladajuce lasku a sex u tvojho kamarata...naozaj by si trpel este viac ako trpis teraz...takze ten rozchod bol sice bolestivy, ale spravny krok "pre vacsie dobro"
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Neviem, čo to dievča k tebe cítilo, možno ťa ľúbila naozaj a teraz sa cíti sklamaná a chce sa ti pomstiť, možno nevie čo chce keď behá za susedom, možem len hádať. Najlepšie by asi bolo vydiskutovať si to za jedným stolom, podľa mňa a uvidíš.
ja len pisem, ze to napisala naopak
ona si nezasluzi jeho, pretoze on je lepsi ako ona, preto si ho ona nezasluzi a on si preto zasluzi lepsiu. ma tu vobec niekto mozog na to aby to pochopil?
ja len uvadzam veci na spravnu mieru
mozno nie je ta prava a ty ju nelubis, len si si na nu zvykol, a nevies si predstavit zivot dalej bez nej..ale skus si najst inu holku a uvidis, bude to lepsie.
mozno aj ona pochopi, ze ty nebudes stale skakat tak, ako ona piska..
drzim palce
POKRACOVANIE NABUDUCE