mňa to tak vždy roz-usmeje keď ľudia hovoria alebo sa pýtajú čo produktívne v daný deň urobili..
pretože človek nie je povinný robiť nič produktívne, je to iba taký nanútený mýtus ktorý sa stále skloňuje medzi ľuďmi kvôli priemyselnému spôsobu života ktorý tlačil už od vzniku ľudí do produktívnej úlohy len za účelom profitu iných ľudí čo ale znamená iným jazykom nanútené vykorisťovanie a ľudia berú dnes už ako samozrejmosť a vnútorný hlas že majú byť produktívni pretože spoločnosť je tak nastavená a v opačnom prípade slovo ,,neproduktívny,, hádže na človeka negativne svetlo je to akoby hanbou byť neproduktívny, čo je vo svojej podstate smiešne ... pretože človek by nemal mať zle pocity zo seba len preto že každý tvrdí že produktívny má byť ...
napísal osm to chaoticky ale podstat je taka že ma udivuje že mnoho ľudí má katastrofické pocity z toho že v daný deň robia iba to čo chcú aj keď tá činnosť zahŕňa napríklad oddych alebo leňošenie je to až smiešne pretože osobne si myslím že najideálnejšie v živote je robiť presne to čo robiť chcete a keď to už inak nejde tak aj to čo nechcete ale v nutnom malom zle a väčšom dobre pre vás, ale aj keď človek nemusí aby mu hlas hovoril že má a z neho sa potom cítil neisto a zle? to je choroba tejto doby už.
a k téme :
za produktívne dnes považujem to že mám čas pre seba a využívam ho za relax, že som sa spolupodielal na chutnom obede a že sa cítim momentálne fajn.. toto sú produkty pozitívne pre mňa
@melancholik ja sa necitim dobre ked nie som produktivna v dany den, pretoze mi z toho prosto nie je prijemne. niekedy si urobim lazy day a nemam s tym absolutne ziadny problem. ale ked mam skolu a dve prace, pretoze ma bavi stale sa hybat a rozvijat, a potom mam zrazu den kedy sa neviem ku nicomu rozvijat, vtedy ma to hneva z toho principu, ze na druhy den budem toho mat len viac.
Neviem, či to čo som dnes robila, bolo produktívne, ale boli to veci, čo mám rada a bavia ma, takže ak som aj dnes bola neproduktivne hovado, nevadí mi to
hej no, teraz sa už každý deň snažím aspoň niečo a začína to byť zvyk a keď v nejaký deň nespravím niečo produktívne normálne sa cítim zle ach veď to ani nie som ja
Nie, pretože mám soplík a horúčku, teda vlastne už nemám horúčku a zo soplíka len zbytky, ale manžel nakázal, aby som oddychovala a bola v posteli, takže ako vzorná manželka poslúcham. Ale šťať a srať chodím sama.
Produktívne? NO neviem, ale za super ceny vďaka » www.kuponyzdarma.sk/hej-sk/... som nakúpil televízor, rádio, telefón, mikrovlnku, reproduktory a zosilovač, takže som si spravil VIANOCE:
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
55 komentov
Síce, preložil som jeden článok, ktorý ma zaujal, o kurdských bojovníčkach. Je v blogu, kebydačo.
pretože človek nie je povinný robiť nič produktívne, je to iba taký nanútený mýtus ktorý sa stále skloňuje medzi ľuďmi kvôli priemyselnému spôsobu života ktorý tlačil už od vzniku ľudí do produktívnej úlohy len za účelom profitu iných ľudí čo ale znamená iným jazykom nanútené vykorisťovanie a ľudia berú dnes už ako samozrejmosť a vnútorný hlas že majú byť produktívni pretože spoločnosť je tak nastavená a v opačnom prípade slovo ,,neproduktívny,, hádže na človeka negativne svetlo je to akoby hanbou byť neproduktívny, čo je vo svojej podstate smiešne ... pretože človek by nemal mať zle pocity zo seba len preto že každý tvrdí že produktívny má byť ...
napísal osm to chaoticky ale podstat je taka že ma udivuje že mnoho ľudí má katastrofické pocity z toho že v daný deň robia iba to čo chcú aj keď tá činnosť zahŕňa napríklad oddych alebo leňošenie je to až smiešne pretože osobne si myslím že najideálnejšie v živote je robiť presne to čo robiť chcete a keď to už inak nejde tak aj to čo nechcete ale v nutnom malom zle a väčšom dobre pre vás, ale aj keď človek nemusí aby mu hlas hovoril že má a z neho sa potom cítil neisto a zle? to je choroba tejto doby už.
a k téme :
za produktívne dnes považujem to že mám čas pre seba a využívam ho za relax, že som sa spolupodielal na chutnom obede a že sa cítim momentálne fajn.. toto sú produkty pozitívne pre mňa
asi nie, že?
Ja dnes 24, 82 a kupil som za 21. Chcem to skusit.
Za 24 EUR urcite.
600 EUR za VR okuliare by som nedal.
to je desivé!