Začal som cvičiť a chcem začať jesť stravu, ktorá podpori rast svalov? Keďže Gainer odmietam jesť, čo by ste mi poradili? .. Tvaroh mi nechutí a vajcia vraj by sa mali jesť len 3 kusy za týždeň.
Bielkoviny (základ) : mäso hovädzie, kuracie , morčacie, divina, bravčové (neprerastene masťou a tukom)
ryby: viacmenej skoro všetky...u mna vačšinou tuniak, losos
Mliečne výrobky typu : tvaroh, cottage cheese, biele jogurty, syry s vyšším obsahom bielkovín
vajcia určite , to ze by sa nemali jesť často a ze zvyšujú cholesterol je mýtus takze smelo...sám jem každé ráno prazenicu z 5 až 8 vajec a žiadny problém
Komplexne sacharidy: cestoviny,ryža, zemiaky, ovsene vločky, + samozrejme zelenina, ovocie sem tam
To je zhruba taký základ , určite je este viac možnosti a potravín. Ja som ti napísal co by sa cca malo jesť a tak isto sa stravujem ja aj veľa známych v obore fitness. Good luck
@jozotraktorista
Ak bežný Slovák takto jedava tak je to fajn potom v mojom okoli až tak pocit nemam, okrem tých co cvičia a maju cca podobne jedalnicky + si kontrolujú p
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
toto tu s vanilkovym cukrom a zltkami, to ti musi chutit
ryby: viacmenej skoro všetky...u mna vačšinou tuniak, losos
Mliečne výrobky typu : tvaroh, cottage cheese, biele jogurty, syry s vyšším obsahom bielkovín
vajcia určite , to ze by sa nemali jesť často a ze zvyšujú cholesterol je mýtus takze smelo...sám jem každé ráno prazenicu z 5 až 8 vajec a žiadny problém
Komplexne sacharidy: cestoviny,ryža, zemiaky, ovsene vločky, + samozrejme zelenina, ovocie sem tam
Zdravé tuky: orechy, olivový olej, kokosový olej, tučné kvalitne syry, arasidove maslo, lanove semiačka,
To je zhruba taký základ , určite je este viac možnosti a potravín. Ja som ti napísal co by sa cca malo jesť a tak isto sa stravujem ja aj veľa známych v obore fitness. Good luck
orechy
Ryzu hnedu , nelupanu ci ako sa to vola.
Na zemiaky sa vyjeb.
jednu otazku by som mal: tie ryby mozu byt aj udene? lebo mi nejako zachutil udeny losos
Ak bežný Slovák takto jedava tak je to fajn potom v mojom okoli až tak pocit nemam, okrem tých co cvičia a maju cca podobne jedalnicky + si kontrolujú p
Aj udeny losos môže byt