Už ma to vážne sere!!! Nie je účel spravodajstva informovať ludí o dôležitých udalostiach?? No vidím tam každý deň to isté.. niekto havaroval, niekto niečo ukradol, nejaký politik sa pohádal s iným,.. a informácie zo sveta? stále len nejaký požiar, potoma
@skellington666 nič v zlom ale ani tomu čo si napísal neverím celkom... môže to byť pravda ale zdroj z kade si to čerpal musia byť média lebo inak by si sa to nedozvedel. A ja médiam neverím. Čiže zatiaĺ nemám dôvod na paniku
@skellington666 nie ale videl som zábery a nemám dôvod tomuto neveriť. Len prosto niektorým veciam v médiach, vlastne takmer všetkým okrem týchto "banalít" ktoré sa dejú normálne
a prečo by ma malo zaujímať, čo sa deje niekde inde, keď žijem na Slovensku? a inak, keď sa ti nepáčia tie relácie, tak ich nepozeraj a zahraničných správ máš inak po celom internete dosť, tak neviem, čo za kraviny riešiš
@ drejka tomu rozumiem.. a je to hanba spoločnosti
@ crashhp myslím, ze udalosti napr. na blizkom vychode, v USA.. maju vplyv aj na Slovensko aj EU, ktorej sme bohužial súčastou... tak asi preto
viem ze zahranicnych sprav je dost po internete, aj ich sám sledujem.. ale tu ide o princíp, o informovanosť aj "obyčajných" ludí.. toto je len zavádzanie, manipulácia..
@crashhp myslím, ze udalosti napr. na blizkom vychode, v USA.. maju vplyv aj na Slovensko aj EU, ktorej sme bohužial súčastou... tak asi preto
viem ze zahranicnych sprav je dost po internete, aj ich sám sledujem.. ale tu ide o princíp, o informovanosť aj "obyčajných" ludí.. toto je len zavádzanie, manipulácia..
chces spravy ? tak ak chces vazne ze objektivne spravi tak tych sa v dnesnej dobe na slovensku nedoscas, jedine .tyzden si drzu objektivytu dava priestor obidvom stranam a je fajn inak je to stymi mediami onicom...
@skellington666 Hej, máš pravdu, slovenské spravodajstvo je mizerné... Ale tiež sa "nedá" veriť všetkého, čo zachytíš zo sveta, takisto si mohol niekto to presúvanie vojenských jednotiek vymyslieť, nemusí to tak byť, ale môže . Pokiaľ niečo nezažiješ na vlastnej koži, tak to nemáš objektívne, pretože vždy ťa o tom "niečom" musí "niekto" informovať, a nie vždy má ten "niekto" správne informácie, resp. ich niekedy nechce ani mať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
@ crashhp myslím, ze udalosti napr. na blizkom vychode, v USA.. maju vplyv aj na Slovensko aj EU, ktorej sme bohužial súčastou... tak asi preto
@crashhp myslím, ze udalosti napr. na blizkom vychode, v USA.. maju vplyv aj na Slovensko aj EU, ktorej sme bohužial súčastou... tak asi preto