Ahojte.Chcela by som vedieť Váš postoj alebo názor na 2 otázky:1.) Prečo je podľa Vás nespravodlivé,že ak má chlap viac žien tak je to v pohode,ale ak má žena viac mužov tak hneď je....
2.)Nie je podľa Vás zas nemiestne ak je žena ľahkovážna,strieda
Je to rozdiel v tom že chlapy o tom chlapovi vravia "Zbalil tolko báb rešpekt" ale hlúpe ženy len intrigujú ohovárajú a škaredé závistlivo vravia na tie krajšie že sú kurvy...
@smolaalebostastie "Ked jeden kluc otvori vsetky zamky je to super kluc. Ked jednu zamku otvoria vsetky kluce, je to na pi*u zamka" to je najdebilnejsia veta na svete snad
muz co ma viac zien je tiez kurevnik a pre mna by tiez nebol zaujimavy do buducna (ani pritomna)
po prvé, lebo sa stále riadi naša spoločnosť dogmatickým názorom ktorý v prenesenom význame dá povedať, kľúč ktorý otvorí viac zámkov je úžasný, ale ak zámku otvorí viacero kľúčov tak je zámka na nič. môj osobný názor je, že každý nech si robí všetko ako chce, pokiaľ má čisté svedomie- ale promiskuita u žien aj u chlapov nie je bohviečo, máš riziko prenusu chorôb- a najmä u náš žien je to horšie, lebo chlapi prenášajú na ženy hpv a muži sú poväčšine len prenášači, takže im to väčšinou nič neurobí. ale ženám áno.
po druhé- ak je žena promiskuitná, ale rozumná, tak by sa jej to nikdy nemalo stať
1. nevem kde ta ( povera ) vznikla, ale je to azda jedna z najvacsich p.covin ake clovek moze povedat
2. moze si za to sama?...ANO..no i napriek tomu sa moze najst chlap, ktory bude mat podobnu minulost a nebude to riesit a koniec koncov mozu byt stastny..
@nicolkaa no lenze muz aby ich mal viac sa musi snazit, zene staci rozkrocit nohy... a pre teba by bol nezaujimavy pokial by si neziskal aj tvoje srdce...
a muz je dobyvatel a ktory nie je ,tak z neho uz spravila tato doba citlive chlapciatko a ak sa mu zena ponuka ako na tanieri stava sa pre nho nezaujimavou
@smolaalebostastie a to je koho chyba, ze zene staci rozkrocit nohy a uz ma zastup napadnikov? podla mna chlapov, ktori nemaju ziadne naroky a su radi, ze maju kam pichnut
@hoperpohroma@nicolkaa vsak, ale to nie je chyba. Zena ma tu moznost a je na nej ako s nou nalozi. Podla mna si tym chce zvysit sebavedomie, ale to je individualne a ano ,ked muz hlada len zabavu alebo ma male naroky tak mu to je celkom jedn
Neviem mozno som staromodny, ale zenska v mojich ociach je uzasne stvorenie, vidim v nej cistotu. To je to co ponuka a ked to ponuka lacno, tak je asi trochu blba...
@smolaalebostastie mne zase vadi, ze vidis chybu len v zene. vsade sa tu pise o dobrom kluci a zlej zamke. a preco ten kluc musi byt dobry? lebo zene nestaci, ze chlap ma penis, tak mu hned da. zeny maju jednoducho iste naroky a aby sa chlapi dostali "tam", tak tie naroky musia splnit.
preco take naroky nema aj vacsina muzov? preco je vacsina spokojna s hocicim? keby prisiel do baru chlap a povedal: "dam hociktorej, bite sa o mna!" myslis, ze by sa isli bit? ja si nemyslim.
a ja neviem, preco sa zeny kurvia. mozno by som vedela, keby mi bolo prijemne mat sex. no preco by mali byt blbe? je to ich zivot, je na nich, ako si to zariadia. proste tu cinnost maju radi, tak si ju dopraju. podla mna, pokial sa ludia chrania proti chorobam, tak je to absolutne v poriadku. sice ja by som nieco take nechcela, ale pokial je s tym zena sama vyrovnana, neviem, preco by som ju mala vidiet ako nieco menej. myslim, ze od sexu sa da aj odosobnit. proste kazdy ma k nemu iny postoj, pre niekoho je to zabava, pre niekoho je to dokaz najvyssej lasky.
ja neviem, ja to neriesim. momentalne nemam naladu sa s nikym nadat ani dotahovat a nechcem byt zla, tak nenapisem presne to, co si myslim.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
2) A kto iný jej za to má môcť? (Čo si o nej myslím - že pre mňa zaujímavá nebude.)
2. ano, môže si zato sama
lahké ženy som nikdy nevyhladaval
2. nuž, každý sme strojcom svojho šťastia
2. hej, môže si za to sama a ani ja by som takú zrejme nechcel
a presne ako si kto zariadi tak má.
Potom vznikajú relácie ako 16 and pregnant
2. no môže si za to sama
2. moze si za to sama, rovnako, ako by si za to mohol sam muz
2. a moze si zato sama...
muz co ma viac zien je tiez kurevnik a pre mna by tiez nebol zaujimavy do buducna (ani pritomna)
1. to uz davno neplati
2. ake puritanske
po druhé- ak je žena promiskuitná, ale rozumná, tak by sa jej to nikdy nemalo stať
2. moze si za to sama?...ANO..no i napriek tomu sa moze najst chlap, ktory bude mat podobnu minulost a nebude to riesit a koniec koncov mozu byt stastny..
a muz je dobyvatel a ktory nie je ,tak z neho uz spravila tato doba citlive chlapciatko a ak sa mu zena ponuka ako na tanieri stava sa pre nho nezaujimavou
Ale keď jednu zámku dokáže otvoriť viac kľúčov, tak je to zámka na hovno
Nie je to vôbec spravodlivé, prečo by aj malo ?
a za druhé
Štetky u mňa nemaj žiadnu úctu, nepokladám ich za zdravé ženy...
Neviem mozno som staromodny, ale zenska v mojich ociach je uzasne stvorenie, vidim v nej cistotu. To je to co ponuka a ked to ponuka lacno, tak je asi trochu blba...
preco take naroky nema aj vacsina muzov? preco je vacsina spokojna s hocicim? keby prisiel do baru chlap a povedal: "dam hociktorej, bite sa o mna!" myslis, ze by sa isli bit? ja si nemyslim.
a ja neviem, preco sa zeny kurvia. mozno by som vedela, keby mi bolo prijemne mat sex. no preco by mali byt blbe? je to ich zivot, je na nich, ako si to zariadia. proste tu cinnost maju radi, tak si ju dopraju. podla mna, pokial sa ludia chrania proti chorobam, tak je to absolutne v poriadku. sice ja by som nieco take nechcela, ale pokial je s tym zena sama vyrovnana, neviem, preco by som ju mala vidiet ako nieco menej. myslim, ze od sexu sa da aj odosobnit. proste kazdy ma k nemu iny postoj, pre niekoho je to zabava, pre niekoho je to dokaz najvyssej lasky.
ja neviem, ja to neriesim. momentalne nemam naladu sa s nikym nadat ani dotahovat a nechcem byt zla, tak nenapisem presne to, co si myslim.
a popravde je mi to cele ukradnute nech si kazdy zije ako uzna za vhodne