@flysser asi s kým príde, babka dedko ujo, teta, mamka, ocko, sestra, brat, bezdomovec, štatka... @smajdalf bol vždy divný, ba až chorý, to tí nitrančania
kto si, že ma súdiš? nevieš o mne ani hovno, a tak je to dobre so mnou moji reálni ľudia nemajú problém, tí internetoví pre mňa zväčša ani ľuďmi nie sú. takže staraj sa o svoju sprchu
@nathalii ale postrehla si nadsázku v mojom hlase, či?
ja viem, netvrdím že som stopercentne spisovný a exaktný, keď mne na slove nitran stále niečo chýba (teraz nemám na mysli rozum ) a samozrejme existujú aj výnimky, neber to osobne, mal som viac na mysli chlapov, Ty si napríklad podľa mňa uplne super
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
54 komentov
@luc.ka s tvojími názormi a správaním sa ani nečudujem a keď to nezmeníš tak tak skoro ani mať nebudeš
kto si, že ma súdiš? nevieš o mne ani hovno, a tak je to dobre so mnou moji reálni ľudia nemajú problém, tí internetoví pre mňa zväčša ani ľuďmi nie sú. takže staraj sa o svoju sprchu
ale kupanie mam radsej
za to, že tebe sa nepáčim, tak automaticky každému? nebuď smiešny a skús sa zmieriť s faktom, že tvoj názor nerovná sa všeobecný názor
hm??
btw,spravne su to nitrania,to by si mal vediet ty genius
ja viem, netvrdím že som stopercentne spisovný a exaktný, keď mne na slove nitran stále niečo chýba (teraz nemám na mysli rozum ) a samozrejme existujú aj výnimky, neber to osobne, mal som viac na mysli chlapov, Ty si napríklad podľa mňa uplne super