Po prvé ... nudím sa (to vás ale nezaujíma) ... a po druhé ... len by som chcela vedieť či sa tu nájde niekto kto ide ale chodí na Strojnícku v Košiciach ... ???
dievca na strojnickej? uff, o teba sa tam teda riadne pobiju tiez som mal spoluziacku, kt isla na strojnicku, nabuduci rok tusim maturuje a vraj su iba 2 dievcata v triede hoci osobne som zastancom skor gymnazii pred roznymi SPS a SOU (teda po novom SOS), ale take dievca sa na tychto "chlapcenskych" skolach nemusi mat zle ... ked nic ine, aspon si budes mat z coho vyberat
Hej ale keby si chcela pomôcť s výkresmi, alebo podobne, rád pomôžem... budeš iba ďalší človek, čo bude za mnou doliezať. Aj tak prvácke zadania robím cez prestávky medzi prednáškami
Ahoj, nie som síce na SPŠS ale tiež chodím na SPŠ do KE a ako hovoril @pseudos tak dievča sa na "chlapčenských" školách nemá zle, mám už svoje skúsenosti Stačí sa trošku snažiť sa celá škola ti pôjde ako po masle lebo dievčatá sú ojedinelci na takých školách.. Tak len prajem vydrž to tam
Ja chodím na SPŠ KE a je to veľmi dobrá škole so super profesormi, niektorý sú síce drsný ako pani Dagmar xXx alebo pani Ľubomíra ktorá učí SJ/Lit no sú tu aj zabijaci učitelia ako pán profesor Fyzikár D Kto tam chodil vie ...Som v druhom ročníku tak ak by mal niekto otázky som k dispozícii ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
Ale pozdrav profky, tie ma poznajú aj podľa môjho nicku