@efemera tak to ja vóbec netuším mne sa to viac pozdáva, lebo ja by som chcela byť viac zameraná na potraviny než na biolu... to by skôr mal povedať niekto, kto tam študuje
cavte ..neda mi to nekomentovat...ja studujem BKP a je to dobry odbor...ale dost tazky...da sa povedat jeden z najtazsich ale aplikovana je este o nieco tahsia...tam ostalo 9 ludi kazdy to vzdal...po vyuceni BKP mozte kontrolovat potraviny ale napr zamestanat sa na hygiene alebo v labaku...ked nemate vztah k chcemii tak to budete mat tazke a dost! v kazdom rocniku sme mali aspon dve chcemie...a samozrejme vela mikrobiologie s ktorej sa aj stanicuje na bakalara...neodhovaram od aplikovanej ale BKP je lepsie podla mna...ak nejake otazky tak sa ozvite :d a vela stastia
studujem BKP a tento rok uz bude pre mna posledny tohto odboru a mozem ho naozaj odporucit, je to najnovsi odbor tejto fakulty, katedra je o nieco vpred pred ostatnymi, a vela som sa rozpraval so studentami inych fakult a maju na to podobny nazor ako ja takze odporucam
@lessiie ahoooj viem ze ste si o tomto pisali rok dozadu, ale tiez ma zaujima BKP odbor..len s ata chcem spytat jednu vec..na gympli som mala bio chemiu len prvy druhy rocnik, extra vztah k tomu nemam ale ten odbor ma riadne laka...budem mat problemy ked mi chyba ten vztah a hlavne prehlad a vela info z ch??? je to naozaj cele o chemii? ved tam mate aj teoreticke predmety nie? alabaky sa daju zvladat?? a co prax:? kde praxujete??dakujeem
Ahoj, tiez som na BKP a ako uz pisali vyssie chemie je dost ale ak si mala bio a chemiu v 1. a 2. rocniku tak aspon zaklady urcite mas co si myslim ze staci, mam takych spoluziakov ako si ty a zvladaju to. je pravda ze museli zabrat viac ale urcite sa to da...profesori ti vsetko vysvetlia od zakladov ked potrebujes. ked nie je cas na hodinach tak mozes chodit na konzultacie. a napriklad take labaky su super, aspon mna to vzdy lakalo
ahojte, mna by zaujimal ten pohovor.. co sa tam zvyknu pytat? respektivne sa vas pytali ? pocula som,ze sa ma tam budu pytat nieco aby zistili vseobecnu inteligenciu, je to pravda ?
ahojte @lessiie ,@yyummy a @petto123 prepáčte, že reagujem na pár rokov starý príspevok ale chcela by som sa spýtať, či ste už školu dokončili a či ste sa ľahko zamestnali v odbore, čo vlastne robíte a či ste stále spokojní s výberom školy..môžu mi pri tomto odbore do budúcna pomôcť jazyky?poznáte niekoho kto chodil na ing na externé? ďakujem za odpovede
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov