Ahojte.Viete mi povedať vaše nazory na SPU/FEM/kvantitativne metody v ekonomike?
Prijali ma na viac škol,väčsina ekonomia ale vtedy som veľmi nevenoval pozornosť oborom.Vraj ekonomia je dosť o bifleni sa čo je najväčšia moja slabina(pamäť) a vraj sa tento
Školu nepoznám a ten odbor tiež nie, takže neporadím. Ja len k tej ekonómii. Ekonómia je jedna z vecí, ktoré mi vôbec neprídu ako bifľovanie
Bifľovať sa môžem manažment, alebo niečo... Ale to, ako sa správa trh, firma, spotrebiteľ, a ako sa všelijako možne tie krivky posúvajú, je podľa mňa naozaj skôr na pochopenie a nie bifľovanie naspamäť.
@carfo Veď jasné, že hej, ale treba si to vedieť zariadiť tak, aby si stíhal aj iné veci a nie to flákať. A tiež si nemyslím, že EKO je o biflovaní, biflujú sa len tí, čo tomu nerozumejú, ja som sa to učila vždy tak, aby som tomu pochopila a vtedy to vieš vysvetliť aj vlastnými slovami.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
Bifľovať sa môžem manažment, alebo niečo... Ale to, ako sa správa trh, firma, spotrebiteľ, a ako sa všelijako možne tie krivky posúvajú, je podľa mňa naozaj skôr na pochopenie a nie bifľovanie naspamäť.
koprdil,vďaka za aj iny nazor kedže to s biflovanim som počul od jedneho tipka tak aspoň viem že nemusel mať pravdu
» www.arra.sk/sites/arra.sk/f... 2013/ARRA_Sprava_2013.pdf