Vie mi niekto poradiť ČO po mne budú chcieť na prijímacom pohovore na SPU v NR na fak. záhradníctva a krajinného inžinierstva ?? Lebo podľa pozvánky sa tam mám dostaviť a doneisť si OP, pozvanku a mat. vysvedčenie ale nič ze čo vlastne chcú ...
nic nebudu chciet. vraj sa s tebou len porozpravaju o tom, preco si si vybral tu skolu, aky mas vztah k biologii a podobne veci, takze ziadne vedomosti nie su potrebne
ak sa na FTKI robia pohovory prijimacie tak ako na FBP a FAPZ, tak sa ta ani nic pytat nebudu, len im das vsetky tie veci, co si mas doniest a to je vsetko
zober si to co ti pisu a ked mas nejake osvedcenie...hocijake tak to zober tiez ...zato ti daju plus body
a nepytali sa ma nic....akurat ci rad sportujem ... cely pohovor trval 5 minut z toho 4 minuty a 55 sekund mi pridelovali a pocitali body ....sice ja som na TF ale to je tiez SPU
No keďže som tam príjimačky robil tak ak sa to nezmenilo tak ten pohovor je pohoda.Ale záleží na aký chceš ísť odbor.Záhradníctvo?Krajinné inžinierstvo?...?Ja som mal ústny pohovor spolu s talentovkami.Prídeš(v obleku najlepšie ),ukážeš im vysvedčko,pozrú,že z čoho si maturoval.Ak z bioly,chémie tak je to tuším plus.A trochu sa Ťa budú pýtať,že aký máš k danému odboru vzťah.Prečo si si vybral túto školu a možno nejaké otázky typu,čo teraz vonku kvitne,či máte záhradu,ak áno čo v nej robíš,aká je zeleň v tvojom okolí...-takto to prebiehalo u mňa.Záleží aký odbor si si dal...Proste sa ich snaž presvedčiť,že sa tomu venuješ a vieš o čo ide-dačo si proste vymysli
bossinko, chcela som sa opytať či si tam musel mat original vysvečko alebo len prefotene a overene ? či si ich tam nechávali alebo ti ho vrátili na spat ? lebo ja som svoje overene vysvečko davala spolu s prihláškou , tak preto sa pýtam či ho je tam potreba ešte raz odvzdať ? diky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
zober si to co ti pisu a ked mas nejake osvedcenie...hocijake tak to zober tiez ...zato ti daju plus body
a nepytali sa ma nic....akurat ci rad sportujem ... cely pohovor trval 5 minut z toho 4 minuty a 55 sekund mi pridelovali a pocitali body ....sice ja som na TF ale to je tiez SPU