Spytal sa vas chalan, ci chcete s nim chodit?alebo ta otazka je zbytocna?
S priatelom chodim von,bozkavame sa a hovori mi ze som jeho,nazyva ma milacikom a je to akoby bol moj partner...ale nespytal sa ma ci s nim chcem chodit.neviem ako to mam brat,ze ci uz spolu chodime alebo nie...co si o tom myslite?vy ste si to povedali?
keďže by som nechcela vyzerať ako dutá matrioška, asi by som sa ho opýtala nejakým spôsobom "a normálne ako hovoríš svojim kamošom, že spolu chodíme?" a je to
a náhodou, aj chalani sú všelijakí, kľudne to môže brať ako iba zábavku, takže taká otázka nie je celkom padnutá na hlavu
@ elenari... paradox no.2: ako je mozne ze dievca nerozozna kedy ide o "zabavku"... vo vztahu kde nie je ziadna dovera a uprimnost a sup podme sa bozkavat a sexovat... tak v tom pripade to je snad jedno lebo aj tomu dievcatu ide len o bozkavanie a sex...ci?
@jamaisvu nuž... ťažko mi je veru oponovať takému dobrému postrehu ...ona nepovedala, akí blízki sú si, ale poviem asi toľko, že dievčatá bývajú dosť naivné a lietajú v oblakoch a často dávajú veciam väčší význam, hlavne keď sú.. neskúsené...ak som použila správne slovo
tak ale ak aj tomu dievčaťu ide len o bozkávanie a sex, tak je to potom fakt jedno ako hovoríš
noo ...neviem ,mňa sa to môj terajší priateľ nespýtal a on to považoval už za chodenie a ja som práveže chcela od neho túto otázku počuť ..alebo len niečo v tom zmysle ,že " tak odteraz sme spolu " ,alebo jednoducho niečo také ,no on nič ..."šetril si slová " aa si po mesiaci sa ma to spýtal ,keď sme sa tak o tom bavili ,že " či sa to má pýtať atd" ,on ,že hmmm .." ja debil ,ani som sa ťa nespýtal ..a chceš teda áno ?" ..hm ..a tak ...ja neviem ...nadhoď takú tému trebárs ...chápeš ako ja ...niečo o vzťahoch atd ,to už pôjde samo ..ak to chceš vedieť
...Poznal som taku slecnu, z ktorej po dvoch mesiacoch co sme sa spolu tahali vyzliezlo, ze som sa jej este neopytal ci somnou chce chodit...
Naozaj ma zaskocila, pretoze pytat sa nieco take podla mna nema opodstatnenie... Ak s niekym travite cas, uzivate si jeden druheho, prichadzaju intimnosti ako, bozkavanie a sex. Mate si co povedat a tesite sa z toho vsetkeho... Na kieho diabla riesit taketo otazky ? ...Ludia prosiim vaaas
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
Však najprv sa musíš spýtať či s tebou bude chodiť a keď povie že bude, tak až potom sa môžte bozkávať!
Tak sa ho spýtaj prečo ťa má rád, čo sa mu na tebe páči, to dosť povie...
@pubertslatinocelny to nedokazem
a náhodou, aj chalani sú všelijakí, kľudne to môže brať ako iba zábavku, takže taká otázka nie je celkom padnutá na hlavu
tak ale ak aj tomu dievčaťu ide len o bozkávanie a sex, tak je to potom fakt jedno ako hovoríš
len jeden chalan sa ma na to spytal stylom kamarati kamarati, kamarati, a zrazu chces so mnou chodit? ano a zrazu uz mame byt par? to urcite!
aj tak nam to nevyslo
lepsie sa mi paci ked to ide plynulo, a nie ze chodime spolu, ODTEEERAZ!!!!
podla mna ta otazka je smiešna a detinska
Naozaj ma zaskocila, pretoze pytat sa nieco take podla mna nema opodstatnenie... Ak s niekym travite cas, uzivate si jeden druheho, prichadzaju intimnosti ako, bozkavanie a sex. Mate si co povedat a tesite sa z toho vsetkeho... Na kieho diabla riesit taketo otazky ? ...Ludia prosiim vaaas