Tí či chodíte/chodili ste na Šrobarku... Akí su podla vas top učitelia a akí najhorší, najprísnejší alebo takí pri ktorych je celkom chill na hodinách atd?
vsetci boli v pohode, ale nemal som rad p. Klimovu a p. Kupcikovu, resp. tazko povedat ci ich, alebo tie ich predmety o a p. Halaszovu aby som nezabudol xD s ostatnymi sa dalo ale neviem ci este stale ucia
Lol za poslednych 7 rokov (odkedy sefuje ved viete kto) odtial vyhnal 80% ucitelskeho zboru, ja som koncila 2013 a z tych, ktori ucili mna, je tam nanajvys 5 ludi
Ale Frau Halas je topka, chcem byt Frau Halas, ked budem velka
chill : oravcova, solcova, simralova, tothova,knazovicka, kobulsky,medzihradska, pejko, vrabel, radaljova, horvathova a frankovicova su super ale trochu prisnejsie, ale najhorsi budu asi coronic, spisiak, cimbalova
@chirurg nie, nemcinu, to je asi take frekventovanejsie meno @heloxd oravcova je kamosova mama , pozor! @narazuvzdorna nestras tu dat do nacistickeho filmu!
@11@narazuvzdorna inac ja som s nim bol par krat aj v posilke, na nas bol velky pohodak, svojsky, skola asi isla dole, ale my sme mali velmi dobry vztah on bol vzdy taky trochu popleteny, vzdy si spomeniem, jak sa na konci roka kazdeho kto mal medzi znamkami pytal, ze ci staci horsia, alebo chce ist pisat pisomku na lepsiu. Ja som mal medzi 2 - 3 zo srandy s kamennym vyrazom tvare hovorim: ,,aale viete co, staci mi dvojka'' a on ze dobre, tak tedastaci dvojka , zapisal dvojku a isiel na dalsie meno polka triedy pohlady na seba
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
A učila Klimová? Lebo aj u nás je jedna
Ale Halasova uci nemcinu, ale mna len Umenie a kulturu
Ale Frau Halas je topka, chcem byt Frau Halas, ked budem velka
@heloxd oravcova je kamosova mama , pozor!
@narazuvzdorna nestras tu dat do nacistickeho filmu!