ahojte,
chcela by som sa opýtať či by mi niekto vedel pomôcť. hlásim sa na odbor farmaceutický laborant do BB. nevedel by mi niekto poradiť kto sa tam možno učí, že čo také by som mala čakať na prijímačkách? aj som hľadala nejaké staré prijímačky, no nena
Chcel som ist ale ostavam na gympli kedze nechcem byt na intraku a aspon podla mojich skusenosti v lekarni laborant nevie nič pojdem na vysku farmacie,mozno sa stretneme
A na prijamckach urcite bude iba ucivo, ktore si sa ucila na ZŠ takže si to všetko preopakuj (od 6. triedy ZŠ)
@21mima04 pravdepodobne si ma zle pochopila. Zo strednej farmaceutickej si len laborant t.j, že môžeš vydávať len lieky bez receptu. Na týchto som povedal, že mám slúsenosti, že nič nevedia, sú len ako predavači. Ale s výškou už môžeš vydávať aj s receptom+ riadiť lekáreň a pod.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty
A na prijamckach urcite bude iba ucivo, ktore si sa ucila na ZŠ takže si to všetko preopakuj (od 6. triedy ZŠ)
tak ďakujem aspoň na radu
@patricia1999 aj ja sa hlásim na ten odbor, ale do TN, ja sa učím z kníh 6,7,8,9 a aj starých 8 a9, je v nich niečo naviac a zo zošita z 9. roč,,