Chcela by som sa vás spýtať či máte nejaké skúsenosti s týmto gymplom . Najskôr som chcela ísť na bilingválne Španielske ale otec ma prehovoril na Anglické . Problem je v tom že nenávidím Nemčinu , a čo je mi známe tak že v Čadci je nemecko-anglické a v Ž
Čo riešiť, rozhodne poď k nám do Sučian. Je to škola štátna ale na úrovni hocktorej súkromnej. A je to normálne anglicko slovenské a tretí jazyk máš až v druhom ročníku, na výber sú (zatiaľ!) ruština, nemčina a francúzština (ktorú učí medzi inými pravá francúzka) čiže máš z čoho vyberať A rozhodne ti odporúčam Sučany, som tu druhý rok a lepšiu voľbu som urobiť nemohla
A zo Žiliny je do Sučian vlakom cca pol hodinka, to nie je problém vôbec, mám spolužiačku čo v piatky končí o 13:40 a domov chodí o siedmej, máme hromadu detí z Prievidze napríklad, z Popradu a tak, aj zo Šiah, rozhodne tohto by som sa nebála Ale tak ak ťa moc láka tá Žilina, mám spolužiaka nového čo mi odtiaľ prišiel a nevie po anglicky ani základné veci ani čítať, proste mega antitalent. Ale poznám len jedného človeka odtiaľ zase.
Ak sa chceš naozaj niečo naučiť NECHOĎ do Žiliny. Poznám odtiaľ veľa ľudí a ver mi, nehovoria o ňom práve najlepšie . Ja chodím teraz prvý rok do Sučian a nemám si na čo sťažovať. Úplne to tu zbožňujem A nech ťa neodradí diaľka. Ja som tiež z KNM a dochádzam. Spoje idú super, takže nemusíš byť ani na internáte. Ak budeš niečo potrebovať napíš TS-ku
@veroniatenko Áno, je to 18.12. a určite sa príď pozrieť. A ak sa tam chceš naozaj tak si určite zisti niečo o PRETESTOVANIACH A chceš isť z 8. alebo 9. ročníka?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
a co sa tyka anglickeho tak ROZHODNE sucany. nikam inam nechod