Ahojte, robil niekto na túto školu TS ? (najlepšie ak by bol niekto taký, kto robil minulý školský rok) Ake máte skúsenosti s tým ako učia...:?? ďakujem
...to je strašne malá škola...ja nerozumiem ako sa tam všetci vojdú...to je budova ako máme my telovičňu, má to dve poschodia, neviem si tam predstaviť viac ako štyri miestnosti...učia tam na hereckom odbore také zvláštne individuá, ktoré som mala tú česť spoznať mimo školu...tak čo ja viem, podľa toho ako sa cítiš...talentovky myslím ťažké nie sú, ľudia čo poznám a čo tam chodia sú podľa mňa v takom priemere...ale konkrétnejšie info nenám keďže tam nechodím, len vedľa do školy...tak len takto z hľadiska pozorovateľa
Ja som z MT a v tej budove som chodila do jasličiek no ale k veci, mám tam viacero známych a moc si školu nepochvaľujú. Vraj keby vedeli idú inam. Na obedy musia chodiť vedľa na gymko kde sú často herpesy dokonca tam bola istý čas mononukleóza a peniaze čo platia ako školné sa asi stráca vo vesmíre, lebo nejako extra vybavení nie sú. Ja by som určite volila inú školu, keby si mám vybrať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
...to je strašne malá škola...ja nerozumiem ako sa tam všetci vojdú...to je budova ako máme my telovičňu, má to dve poschodia, neviem si tam predstaviť viac ako štyri miestnosti...učia tam na hereckom odbore také zvláštne individuá, ktoré som mala tú česť spoznať mimo školu...tak čo ja viem, podľa toho ako sa cítiš...talentovky myslím ťažké nie sú, ľudia čo poznám a čo tam chodia sú podľa mňa v takom priemere...ale konkrétnejšie info nenám keďže tam nechodím, len vedľa do školy...tak len takto z hľadiska pozorovateľa