znamka z matury je nepodstatna dolezite je tu maturu spravit...ale pokial nechces makat vo fabrike za pasom alebo v tescu pri pokladni treba vysoku skolu.
Viem že mám ešte trochu ďalej do maturity ale niečo som si už zisťovala... je to dosť individuálne. Napríklad niekto chce ísť študovať do zahraničia je to dôležité. Ak chce ísť na nejakú bežnú školu tak za to dostane nejake body ale nemá to až taký význam. A zasa na nejaké techniky ani nemusí mať z toho predmetu maturitu len na vyvedčení nesmie mať horšie ako 2. A ako je to s prácami tak to neviem...
z cisto praktickeho hladiska mi to mohlo byt jedno ale zas tak vnutorne som so samymi 1 ratala. hlavne potom, ked spoluziak, co mal cely zivot 2-3 mal same. to uz by som sa hanbila keby som to nedala
je mi dosť jedno, nepotrebujem známky iba papier o ukončení školy.... ale bolo by celkom fajn dostať zo sj 1, aby som mala 1,2,3,4 aj keď najskôr takú troječku zajtra na sj dám
a ak šikovna a najdeš niečo čo sa ešte neobjavilo nepoterbuješ ani školu ani maturitu ani nič teba byť šikovný ale inač vo vačšine ti stači zmaturovat ale su školy ktore prihliadaju aj na znamky z maturity ale je ich malo
ja strašne chcem mať len jednotky a dvojky..zatiaľ mám jednu jednotku, vo štvrtok a v piatok idem znova maturovať..uvidíme no ale určite nie je jedno aká to bude známka - teda pre mňa
keď som maturovala záležalo mi na známke a myslela som si, že je to dôležité... teraz mi je to jedno a zatiaľ nemám pocit, že mi to niekedy bude na niečo dobré...ani v práci, ani v škole..
@flegma1triedy ze pri vybere povolania tak to urcite nie...mozno na vs este niekde za to dake body dostanes...ale je to len tak skor pre tvoj osobny dobry pocit
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
Znamky rozhoduju väcsinou len na prijimackas na vysku.
Zameraj sa hlavne na 2 veci.
1. poznat spravnych ludi
2. naucit sa vedomosti, ktore naozaj aj realne vyuzijes - a tie poriadne
A do zamestnania? Si robíš srandu. Snáď nebudú pozerať,že si mala trebárs 4 literatúry...
Mimo to.. ak máš známosti, super nápad, si šikovná... nepotrebuješ žiadnu maturitu. Takých ľudí obdivujem !!
"pane, aké ste mali známky na maturitnom vysvedčení?"
pre akademicky pokročilejších alternuje fráza:
"slečna, akej farby je váš diplom z bezpečnostného manažérstva?"
Ani s odstupom času zatiaľ nevidím dôvôd prečo by som mal ľutovať že som nepremrhal svoj voľný čas biflením a nemal samé jednotky