Záleží aj od toho ako dlho s partnerom chodíš, na začiatku by to tak určite nemalo byť ! Predsa si s tým človekom preto, že ti je s ním dobre a máte si čo povedať a rôzne pocity ktoré k sebe prejavujete by ste si mali vymienať práve pri osobnom kontakte. Takto sa ani nespoznávate, ale ak ti za to stojí tak všetko má svoj čas, raz si nájdete spôsob aby ste boli spolu.. O kontakte a komunikácii o tom to je Takže ked sa chce tak sa dá, zaleží to iba na Vás !!
Vôbec nie. Teraz nám to na týždeň vychádza tak na nejakých 6 hodín v nemocničnom prostredí a mám z toho stavy ako sviňa. To si ani nechcem predstaviť, ako to bude pokračovať, ak sa nebodaj nebudeme vidieť dva týždne alebo čo. Tuším by som mala prehodnotiť svoje kritériá
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
rozhodne nie a uz NIKDY viac (docasne je to prezitelne ale kebyze to ma byt normalny stav urcite nie)
mozno sa z toho cez toto leto stane 2x
a ked tak rozmyslam ani to nie je partnerka, ale mam ju nadovsetko rad