Chodím s priateľom vyše 9 mesiacov. Ľúbime sa, no náš vzťah prešiel do nového "štádia". Za každú somarinu a nepodstatnú hlúposť sa pochytíme, pohádame- sú to len malé 5-minútové hádky ale už je to otravné. Myslíte že je to normálne?? Je to iba preto, že s
A keby ste sa o tom porozprávali? Nemáte nejaké väčšie problémy medzi sebou - si si istá? Nemôže to byť tak, že každý v sebe niečo dusíte a potom sa za každú maličkosť toto?
sisska, nie naozaj nemáme ziadne vacsie problemy a keby nebolo toto tieto male hadky tak by bol uplny klud, nic by nebolo zle. Uz sme sa o tom rozpravali ale to iba tak, ze ja som povedala po jednej hadke ked bolo ticho : Vsimol si si, ze uz sa kazdy den hadame za daku hlupost?? a on ze: Presne o tom teraz rozmyslam.....potom mi povedal ze vsetko bude dobre....ale mam pocit ze nic sa nezmenilo...mozno si uz ideme trochu na nervy a treba viac tolerancie?
@Mima173 Chyba je to, že sa vidíte každý deň, už na seba nemáte nervy, aj keď hovoríš, že naňho nervy máš, tak ver mi, že nemáš, kôli tomu vznikajú tie hádky, skôr či neskôr sa aj tak rozídete, poznám to
mal som to s priaelkou podobne tiez po 8 - 9 mesiacoch..spravilo sa to tym, ze sa proste rozpravame i ked su to 5 minutove hadky...treba si povedat preco vlastne vznikaju? Vela casu spolu? Tak to treba obmedzit...a pod. Ak nenajdete pricinu hadok budete sa stale hadat..mozno ma priatel problemy a je nervozny z toho...spytaj sa ho a rieste to spolu...
My sme s kolegom spolu +-8 mesiacov a nehádame sa. Možno je to aj tým, že sme spolu párkrát za týždeň a nie každý deň, tzn. nejde mi na nervy
Vo vašom prípade by som skúsila nebyť chvíľku spolu, možno to pomôže. Ja som sa s mužom kvôli môjmu odcestovaniu nevidela 2 týždne, včera sme boli spolu a išli sme sa zožrať.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
a samé hádky kvôli prkotím omg, si nato spomínam, ako včera a potom sme sa rozisli
teda mne to pomáha po čase..
Vo vašom prípade by som skúsila nebyť chvíľku spolu, možno to pomôže. Ja som sa s mužom kvôli môjmu odcestovaniu nevidela 2 týždne, včera sme boli spolu a išli sme sa zožrať.
Skús, uvidíš, vyvodíš ďalšie následky.