Používate niekto cztorrent? Mne už asi dva týždne nefunguje. Ak nie ako sťahujete filmy? Na uložto nič nie je. Teda apoň nič, čo som hľadala som tam nenašla a ked hej tak nie po slovensky (česky) alebo len trailer. Prosím poradte
Vy ste tuším fakt maximálne zakomplexovaný. Odjakživa sťahujem cez torrent bola som spokojná. Teraz začal fakt blbnúť a chcem nejaký podobný program. Ale ako vidím tu sa normálnej rady asi nedočkám.
@08nikuska80 pokial stahujes vo velkom a vecsie monzstvo, tak si jedine kúpiť kredity alebo premium na dajakej dobrej stranke.. teraz su kadejake vianocne akcie, to free stahovanie je vždy pomalé alebo silno obmedzené
@rieper ani nerátam s free sťahovaním. Nemám chuť sťahovať film pojednom a cez internetový prehliadač. Preto sa pýtam na program podobný torrentu. Free môžu sťahovať tieto premúdrelé hlavičky tuto. Samorzejme, že je jednoduché stiahnuť si film cez nejaké prijeblé stránky. Ale hádam si nebudem kupovať kredity na každej stránke kým zistím, ktorá mi vyhovuje. Mudrlanti!
Aha takže ja som jebnutá za ....? Nebolo by lepšie keby si napísal/la aký program používaš alebo sa priznala, že opisuješ text z obrázka jak retard miesto toho ako tu niekoho urážať?
@08nikuska80 isohunt do piči. prvé alebo druhé čo ti vyhodí google, ovšem ak by si sa vôbec ho obťažovala otvoriť, čo si evidentne neurobila keď si založila takéto fórum
@flagrantine Očividne nerozumieš! Nepotrebujem stránky na ktorých sa dá film stiahnuť. Potrebujem kvalitný program! Kredity nie sú lacná zaležitosť a nepotrebujem si do pc stiahnuť 10 programov, ktoré mi vyhodí google kým zistím, ktorý je dobrý! Asi fakt patríš medzi ľudí, ktorí sťahujú filmy nekvalitné a z hociakých nekontrolovateľných prehliadačových sťahovačov! Tak neurážaj ľudí len preto, že nerozumieš alebo nevieš poradiť!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
btw google ti asi nič nehovorí že?