Určite ste už počuli o tom, že od 10.4. je sťahovanie filmov, seriálov a hudby trestné.... ak nie, tu je článok: » androidportal.zoznam.sk/2014/04/pozor-s...
Idete aj napriek tomu pokračovať
Uz je to dlhšie trestné, myslím si ze je to super taktika ako dostať do basy každého kdo nebude vláde po srsti, budú potrebovať niekoho odstrániť, obvinia a odsúdenia, na každého budú/majú toto, čiže všetci môžme ísť do basy, ak budú chcieť...
Prestaňte pýtať desiatky € za originály a ľudia nebudú musieť nelegálne sťahovať
Navyše, napr. v SR sú mnohí ľudia, ktorí okradli tento štát o milióny a nič sa im nestane ... A za to, že si niekto stiahne jednu pesničku, tak pôjde do basy
Prave som stiahol 20 gb haha nech si pomna pridu vsetko mam na hardisku a hardisk nosim pri sebe.Nieje dvokaz nieje cin a uz je to max trapne ako deticky sa nastrasia ked niekto da nieco do sprav no co tupa slovac sa nezaprie
@scenarista
Oni to majú zaznamenané ak niečo stiahneš na internete majú tvoju ip adresu takže to že pri sebe nosíš harddisk neobstojí ale veď je to choré kde nás chcú všetkých pozatvárať? Na Slovensku kde ľudia nemajú ani na chlieb oni pýtajú ešte peniaze za filmy a hudbu a všetko.
Ja som vzorny obcan. Nestahujem ziadne filmy a ani hudbu. Ja totiz filmy nepozeram a hudbu nepocuvam. Ucim sa iba do skoly a ked mam volno precitam si knihu a tu si idem kupit.
@bellqa ...prečo som mal pocit že som ti do tejto diskusie napísal že je to hovadina, a teraz som ju kvôli tomu 20 minút hľadal, aby som sa mohol ospravedlniť, že hej, práve mi bolo aj rodinou potvrdené že taký zákon prešiel...?
@midnight podľa mňa je to aj tak hovadina, stále neviem, či idem sťahovať...Páčil sa mi názor ITčkára, čo bol v TA3ke a mal pravdu. Môj brat je tiež ITčkár a má na to rovnaký názor a vraj ide sťahovať ďalej aj z uložto aj torrenty... ale tak snáď vie, čo robí
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Navyše, napr. v SR sú mnohí ľudia, ktorí okradli tento štát o milióny a nič sa im nestane ... A za to, že si niekto stiahne jednu pesničku, tak pôjde do basy
Viva la demokracia !
Oni to majú zaznamenané ak niečo stiahneš na internete majú tvoju ip adresu takže to že pri sebe nosíš harddisk neobstojí ale veď je to choré kde nás chcú všetkých pozatvárať? Na Slovensku kde ľudia nemajú ani na chlieb oni pýtajú ešte peniaze za filmy a hudbu a všetko.
...aha, už viem prečo
» www.birdz.sk/forum/vraj-zaka...