tak na zaciatok som total antitalent do pc..ale chcem si stiahnut nejaky program na stahovanie hudby jasne ze bezplatne..mala som bearshare a limewire ale tie mi nevyhovuju..viete poradit nejaky?
Pomocou torrentov sa dá sťahovať, no nieje to program sú to sťahované odkazy ktoré si do programu dávaš, ono ti to automaticky vyhľadá uploadera (človeka ktorý má tvoju chcenú vec) a začne od neho sťahovať akonáhle bude online. Na to potrebuješ program ako napr. Azureus, utorrent a pod.
Keď chceš sťahovať rovno tak najlepší je podľa mňa Bearshare, hlavne jeho najnovšia verzia ktorá ponúka veľa možností sťahovania.
ja používam Bitlord - to j eprogram s tými vyššie spomenutými torrentami... ja si ho pochvalujem, lebo si stahujem stadial cele dvd koncerty, diskografie, seriály....
ja pouzivam microtorrent... bearshare mam plnu verziu - je to dobre, ked potrebujes napr. iba jednu pesnicku stiahnut...alebo nejaky program...alebo video ...alebo foto
Ja mám bearshare a som spokojný. Len raz som ho zapnutý a pripojil som si aj moju MP3jku a mi to tam nainštalovalo My Music a nešlo to vymazať. Ale ja som šikovný a som to vymazal. slight_smile:
Ja sťahujem hlavne cez torrenty. Aj keď niektoré torrenty sú pomalé, ale ich rýchlosť nie je až taká pomalá, aby sa nedalo niečo stiahnuť.
Podľa mojej skúsenosti na torrenty treba nájsť dobrý program. Napríklad cez utorrent som sťahoval 40 Kb/s a cez FDM 190 kb/s a sem tam vyskočilo na 350 kb/s u toho istého súboru.
Prečo je to tak?
Preto, lebo cez utorrent od teba ťahajú užívatelia a cez FDM neťahajú.
Je pravdou, že niektoré torrenty sú lenivé. Ak sú stiahneme iný torrent a ten možno pôjde.
Na sťahovanie crackou používam Emule.
Aj keď rapidshare je dosť rýchle (free 128 kb/s platené neobmedzené) musím povedať, že platiť za nelegálne vírusy a ostatné pľagy mi fakt nestojí za to.
Netvrdím, že v torrentoch nie sú vírusy pravé že áno niekedy mám pocit, že stiahnutý program má viac vírusov ako vlastných súborov (rekord 9 vírusov v 10 Mb súbore).
Pri sťahovaní netreba zabúdať¸ na antivírusový program, ktorý je pravidelne aktualizovaný.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
daj si trosku tej namahy a nauc sa stahovat s warezu. programy su nanic, viem o com hovorim
vidim ze aj ja som ptoom magor
ja dam do googlu nazov pesnicky a ze stiahnut mp3 webova stranka a nasla som zatial vsetko
Keď chceš sťahovať rovno tak najlepší je podľa mňa Bearshare, hlavne jeho najnovšia verzia ktorá ponúka veľa možností sťahovania.
Neviem prečo ti nevyhovuje
Podľa mojej skúsenosti na torrenty treba nájsť dobrý program. Napríklad cez utorrent som sťahoval 40 Kb/s a cez FDM 190 kb/s a sem tam vyskočilo na 350 kb/s u toho istého súboru.
Prečo je to tak?
Preto, lebo cez utorrent od teba ťahajú užívatelia a cez FDM neťahajú.
Je pravdou, že niektoré torrenty sú lenivé. Ak sú stiahneme iný torrent a ten možno pôjde.
Na sťahovanie crackou používam Emule.
Aj keď rapidshare je dosť rýchle (free 128 kb/s platené neobmedzené) musím povedať, že platiť za nelegálne vírusy a ostatné pľagy mi fakt nestojí za to.
Netvrdím, že v torrentoch nie sú vírusy pravé že áno niekedy mám pocit, že stiahnutý program má viac vírusov ako vlastných súborov (rekord 9 vírusov v 10 Mb súbore).
Pri sťahovaní netreba zabúdať¸ na antivírusový program, ktorý je pravidelne aktualizovaný.