Ahoj potrebujem sa niekde vypísať tak skúsim sem. Mám 29 a priateľka 26 - s priateľkou sme 2 mesiace spolu a o 3 mesiace sa sťahujem preč z mesta lebo mama ide za prácou do BA a moj plat v tomto meste by bol polka vyplaty na jednoizbák.
Priateľka ma nechce do svojho bytu aj keby som platil všetko na polku. Sám jednoizbák neutiahnem ak nezvýšim svoj plat pravidelne o pár stovak. Čo z toho vyplíva pre mna a čo pre partnerku? :/
Ani ja by som chlapa nepustila po 2 mesiacoch k sebe bývať šak nájdi si niekoho kto prenajíma izbu a budeš mať spolubývajúceho, vela ludí to tak zvykne riešiť, tiež som tak kedysi chodievala za frajerom do domu kde bolo viacej ludí a mal jedného spolubývajúceho na izbe.
Ahoj, musím uznať, že dva mesiace je celkom krátka doba na spoločné bývanie. Aj keď tu ide o to ako dlho sa poznáte a ako dobre sa poznáte. Ak sa poznáte dva mesiace, to ju úplne chápem. Ak sa poznáte dlhšie a boli ste predtým kamoši a poznáte sa celkom dobre, tak tu by som zvažovala na jej mieste to spoločné bývanie. Ale niekto sa proste niekedy na spoločné bývanie necíti. Asi by som si na tvojom mieste našla nejaký spoločný podnajom s niekým, prenajala izbu.
Podľa mna je úplne normalne, že nechce predsa len je to dosť veľký záväzok obzvlášť keď spolu chodíte len 2 mesiace. Ani sa jej to pls nesnaž vyhovárať lebo je to blbá idea.
Určite si nájdi nejaké spolubývanie a potom časom uvidíte.
Keď nedokáže chápať tvoj ekonomický stav a vystavuje ťa dosť nepríjemnej situácii, kašli na ňu. Aj keď musím uznať že 2 mesiace na bývanie spolu je dosť krátka doba
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
A hľadaj si prenájom izby s niekym cudzím a časom uvidíte..
Určite si nájdi nejaké spolubývanie a potom časom uvidíte.