Nevie mi niekto poradiť prečo mi z akejkolvek stránky sťahuje filmy,mp3 atď rýchlosťou cca 500kb/s a z uloz.to mi sťahuje max 50 kb/s ? problém v ntb/pc určite nieje.. prosíím ako to mám zrýchliť nechápem tomu prosím o radu ďík
@patuskoo zažil som už situácie ked' mi tam sťahovalo 8 kb/s
btw. net mám dosť slabý, bohužial bývam na dedine a nič dobré tu nie je...ale vždy mi sťahuje tak 150 kb/s, na torrentoch 200 väčšinou..a iba na ulozto je to tak napiču
Najlepšie je aj tak CZShare, tam si zaplatíš tú istú cenu ako na uložto, ale s tým rozdielom, že dostaneš tuším 32GB dát na stiahnutie a na uložto za tú istú cenu len 2,5GB. A proste fičíš
@5 no ano najvysisia ale to neznamena ze mas stale garantovanu tu najvyssiu rychlost, ak chces stahovat rychlejsie tak si zaplat alebo stahuj niekde inde
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
aj mne to robí, a iba na uloz.to myslím že nervujú ľudí aby si kúpili dáta...
@derimax3 ďík za radu
@kajooooooooooooooooooooooooooo aký máš net a ako rýchlo ti to stahuje?
@patuskoo ďík
btw. net mám dosť slabý, bohužial bývam na dedine a nič dobré tu nie je...ale vždy mi sťahuje tak 150 kb/s, na torrentoch 200 väčšinou..a iba na ulozto je to tak napiču