Raz ale len na intrák ale bola to zmena.
Bola som rada, že môžem svojim spôsobom začať odznovu ale myslím že som to nezvládla a potrebovala by som ešte jeden nový začiatok ej kej ej, do tretice všetko dobré
prvýkrát si nepamätám, lebo vtedy som mala dva a pol roka
a druhýkrát, to už si pamätám. vtedy som mala 10 rokov.. kvôli mojej pomerne introvertnej povahe bolo ťažšie si zvykať a zabývať sa tu, ale nejak sa podarilo.. ale viac sa mi páčilo predtým na dedine ako tu v BB
ja som sa sťahovala len kvôli škole...teda, keď som prvýkrát odišla, tak som si myslela, že tam už zostanem na furt a teraz som odsťahovaná druhýkrát..a dúfam, že ešte tretíkrát sa mi podarí, lebo tu kde som teraz, nechcem zostať žiť (ale úplne strašne najviac nemám rada tieto nové začiatky)
no tak že s celou rodinou som sa nesťahovala nikdy, maximálne že od babky do vlastného domu, ale tak to bolo pár ulíc ďalej
a prechodné bydlisko som menila zatiaľ 2x - v tom istom meste.... trochu dobré a trochu zlé je to, že som vlastne išla sama, nepoznala ľudí s ktorými som išla bývať a bolo to strašne napiču, ale teraz už bývam s normálnymi ľuďmi a je to v pohode.
z Banskej Bystrice do Prahy , z Prahy do Senca ,zo Senca pri Nove Zamky
a pootm leta vacsinou travim inde, cize take dva a pol mesiaca som sama , a paci sa mi to, samota mi nevadi ani to ze nikoho tam nepoznam
3-krát...2-krát z bytu do domu ale to som mala iba 5 keď sme sa sťahovali a navyše to bolo v rámci jedného mesta, takže mi ostala škôlka aj kamoši a všetko....a teraz som sa sťahovala na intrák a rovno do inej krajiny( no dobre iba do čiech :-Sale aj tak) ešte teraz tu zmenu rozdýchavam :-S
Odkedy byvam mimo domov, tak som sa stahoval vela krat, ak spravne pocitam tak 6 krat, aj ked stale v ramci rovnakeho mesta. A je to hrozny pain in the ass, neznasam balit a vybalovat veci, skladat a rozkladat nabytok, prenasat tie veci, upratovat byt, ktory opustam a upratovat byt, do ktoreho prichadam. Jedno pozitivum je, ze ked sa stahujem, idem do lepsieho.
23.12.2013 to budú už dva roky, čo sme v novom Zo sídliska v BB do centra v BB, je to o dosť lepšie, do školy to mám tak 500 metrov a všade sa dostanem peš
raz tak naozaj. a raz na intrak - ale to by som nenazvala stahovanim.
nechcela som sa stahovat a bolo to tazke. ale zvykla som si. a mam rada nove zaciatky pokial ich chcem ja sama.
sťahovali sme sa doma, ja som sa potom do UK a tu žijem v piatom dome za tri roky. ale v pohode, teraz to vyzerá, že sa ešte dlho nebudem musieť sťahovať
Asi 10-krát a naposledy práve včera Ale viackrát iba v rámci mesta. Ale aj to bol nejaký nový začiatok, vždy som využila presťahovanie aj na to, žeby som niektoré veci u seba zmenila. Takže v podstate mám sťahovanie rada Sťahovala som sa väčšinou s touto firmou » www.progo.sk/sluzby/stahovan... a na kompletku všetko aj zabalili a presťahovali, takže stačilo si poskaldať veci a rozložiť. Takže kým sa neusadím, asi mi je to sťahovanie súdené
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
Bola som rada, že môžem svojim spôsobom začať odznovu ale myslím že som to nezvládla a potrebovala by som ešte jeden nový začiatok ej kej ej, do tretice všetko dobré
ak rátam sťahovanie na intrák tak 4.
ale to nerátam lebo nikdy tam poriadne nebývam
prvýkrát si nepamätám, lebo vtedy som mala dva a pol roka
a druhýkrát, to už si pamätám. vtedy som mala 10 rokov.. kvôli mojej pomerne introvertnej povahe bolo ťažšie si zvykať a zabývať sa tu, ale nejak sa podarilo.. ale viac sa mi páčilo predtým na dedine ako tu v BB
na starej modrej Avii sme dreli!! to ti bola vec
a prechodné bydlisko som menila zatiaľ 2x - v tom istom meste.... trochu dobré a trochu zlé je to, že som vlastne išla sama, nepoznala ľudí s ktorými som išla bývať a bolo to strašne napiču, ale teraz už bývam s normálnymi ľuďmi a je to v pohode.
a pootm leta vacsinou travim inde, cize take dva a pol mesiaca som sama , a paci sa mi to, samota mi nevadi ani to ze nikoho tam nepoznam
nechcela som sa stahovat a bolo to tazke. ale zvykla som si. a mam rada nove zaciatky pokial ich chcem ja sama.
Som z toho chora.
Hrozne tuzim po domove a stale nic.