Mám 20, prijateľ 23. On chodí na výšku do BB, ja PO, ale môj odbor aj všetko je aj v BB čiže by sa to mohlo dať vybaviť. mal tam privát a nakoniec to s kamarátom odkúpil. obaja si tam chcú nasťahovať svoje priateľky, mne sa to zdá divné a aj tak sa necíti
hm, a čo internát? podľa mňa, ak bude mať on privát, môžeš kedykoľveku neho prespať alebo on u teba na intráku ale ešte to nebude také záväzné, že budere mať jednu domácnosť. ja by som asi nešla do toho, UŹ s niekým bývať..
jj miska ma pravdu zase Je to risk ist byvat k nemu, skor by som to riesil tym intrakom, nechcem nic naznacovat ale sama musis uznat ze sa moze stat nieco take ze sa napr po dvoch rokoch alebo po roku rozidete a co potom ? Nemas kde byvat a ked to bude uprostred semestra nebude asi lahke len tak si zohnat intrak ci ubytko, a potom problemi okolo toho, a popri tom chodit este do skoly. To neni buhvico Ked sa to nestane tak ok, ale je tam riziko ktore musis sama sebe pripustit
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov