Ahojte chcem vás poprosiť o radu. Ako mám zabudnúť na svoju bývalú? Pred rokom sme sa rozišli ale ja som ju celý ten čas ľúbil. Bola občas nenavidená ale stále ľubená. Snažil som sa dať dokopy s pár babami ale vždy to skončilo tak isto. Napr. Pozrel som
Sa na miesto kam som chodil s tou ex a rozplakal som sa. Tak som si uvedomil ze je na vzťahy príliš skoro (to bolo polrok od rozchodu....) Ja fakt neviem co mam robiť. Nechcem ju mať rád lebo sa zachovala aj vtedy aj teraz úplne zle a bezcitne . Vidím to a uvedomujem si to ze je to strašná krava že sa úplne zmenila. Ja by som už s ňou ani nechcel byť za to ako sa správa ku mne. Pritom vždy som k nej bol milý a snažil som sa. (no dobre po rozchode som ju asi pár mesiacov nenávidel ohováral som ju atď choval som sa vtedy ako kokot... Ale stále som ju mal rád) a proste teraz rok po rozchode sa mi prisnije že sme zase spolu atď ráno sa zobudím a som úplne v piči z toho... Alebo som bol na takej menšej party tancovali sme s kamarátmi a spomenul som si ze aké by to bolo kebyže tu je so mnou... Musel som ísť preč
skús poriadne drogovať ,časom ti bude chýbať a bude ti záležať viacej na droge ako na nej ako proste jeb sa na to z toho raz vyrasties a vies kolko je takých báb ? daj jej pokoj vymaž ju zo svojho života ....abstinuj a určite nevypisuj takéto sračky na fb ešte sa bude z teba smiať ako ťa potopila a rozhádzala
Ja som mal ten istý problem a vyriešil som to tak že som sa začal viac stretavat s mojimi kamošmi a venovat sa svojim koničkom a až som už na to všetko zabudol a nechýba mi to už
@rici135 Rici ja potrebujem nejakú radu aby som na ňu zabudol ja viem ze som trapny ale nemôžem sa vždy rozplakat len preto ze som na ňu pomyslel to proste nejde
musis si uvedomit fakt ze k sebe uz nepatrite a cim skor si uvedomis ze je to tak spravne tym skor sa budes moct posunut dalej...mysli na to ze vas rozchod mal dovod - mysli na dovod rozchodu...a mysli na to ze to co ti chyba je ona - v casoch ked dovod na rozchod este nebol, to ci taka este je alebo uz je uplne ina musis vediet len ty sam...to su take racionalne pomocky pre lepsie smerovanie emocii...
az sa dostanes cez tuto hranicu a trvale pochopis ze situacia je taka aka je a je spravna, potom sa budes konecne moct zamerat na seba a na pritomnost...pretoze teraz myslis na minulost...a minulost uz neexistuje
podľa mňa človek keď je rok vkuse človek z rozchodu v piči tak je preto lebo chce byť
ako jedna vec su chviľky to cajk, ale je ine keď mu to zasahuje do života furtom
jj, tak rok pici byt, mat dalsie dievcata a nicit ich prirovnavanim..napicu, no.
sice som to precital, ale nepochopil az takto extremne, lebo sa mi nezdalo ze je to mozne. tak hadam ju neobleje kyselinou no.
A co chces teraz akoze za ultimatnu radu? Bud sa na to vyjebes a proste si povies ze uz stacilo alebo sa budes dalej trapit, nic medzi tym nie je. Ono spamatat sa z niektorych rozchodov trva aj dva,tri roky, ale asi nie ked mas 16. Takych este bude...
@sekki tiež som toto zažíval, dokonca viac krát s tým istým dievčaťom. Moc dobre poznám ten pocit, keď si v piči... proste myslíš len na ňu a na to aké by to s ňou bolo krásne keby bol svet ideálny. Niekedy som mal dokonca také obdobia, že som chcel byť dobrovolne v piči. Pretože keď som mal depky tak som mohol žiť v tých predstavách, že je všetko úžasné. Aj teraz sa niekedy ešte prichytím ako na to myslím, chvíľku mám zlú náladu a potom si poviem, jeb na to a choď so sebou niečo robiť.
Ono to časom prejde, nie je to ľahké ale prejde to. Treba si nájsť len nejaký cieľ, ktorý chceš dosiahnuť a ísť za ním. Pomôže ti to v tom, že sa nebudeš sústrediť na ňu ale na to čo chceš a keď to dosiahneš tak ešte aj budeš mať radosť z úspechu.
Snáď som to napísal aspoň trochu zrozumiteľne... ja vždy viem čo chcem povedať ale keď to začnem hovoriť tak je z toho niekedy pičovina
@sekki tiež som sa v tvojom veku rozišiel s mojou prvou láskou a po pol roku som sa s ňou začal rozprávať, lebo ma nasrala, lebo si našla iného. Rovnaký prípad, všetko čo som jej videl na očiach som pre ňu robil a ona si to občas nevážila. Takisto som s ňou mal veľakrát sny po rozchode a bol som v šoku a páčilo sa mi to. Ale sny ťa len klamú. Bolo ti raz dobre, ale sám si povedal, že je krava. Prehodnoť či ti ide na nervy. Poviem ti tak, asi sa už nedáte dokopy, ale pokiaľ ešte ľúbiš a myslíš, že rozišli ste sa len kvôli hlúposti, ešte to naprav, kým je čas. Ak má frajera, tak ho odpálkuj. Ale veľmi dobre si rozmysli, či ju chceš. Nejdem ťa strašiť, ale buď sa s tým vyrovnáš hneď, alebo ťa to bude zožierať. Ja som síce po pol roku už za bývalkou nesmútil. Prvý pol rok bol najkritickejší. Ale keď sme si vyrozprávali a následne sa stretli. Bolo mi lepšie, ale stretnutím som sa aspoň presvedčil na čom sme. Aj tebe odporúčam stretnutie, buď chlap a porozprávajte sa, hlavne nemaj obavy. Krásnych žien je na Slovensku dosť. Aj inde, ako som už videl.
V podstate ťa chápem. Mala som priateľa, s ktorým som bola pár mesiacov, poznali sme sa päť rokov a vlastne... ja som bola do neho platonicky zaľúbená asi od dvanástich Keď sme sa rozišli, tak som bola z toho zničená. Nedávno ma kontaktoval, občas si napíšeme, mám doma dve jeho knihy a vôbec, ostali sme kamaráti. Mňa už prešli fázy "ľúbim ťa, nenávidím ťa, chcem ťa, nenávidím ťa, nechaj ma, buď pri mne", on má priateľku a ja som si pred mesiacom začala s chalanom, ktorého mám vážne rada. Nuž, takže zaľúbenie prešlo do nenávisti a nakoniec sme predsa ostali kamaráti. Máme sa radi, ale tak inak, už je to iba kamarátstvo a ja som skutočne šťastná, že som sa od neho odpútala.
Neboj sa. Chce to čas, no raz príde ten moment, keď si uvedomíš, že už je hlúpe pozerať sa na niečo, čo bolo, no už nie je. Pozri, si mladý chalan, v živote sa ešte veľakrát zaľúbiš. A prídu lepšie, krajšie a omnoho viac milované. Veľa šťastia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
nemusíš
az sa dostanes cez tuto hranicu a trvale pochopis ze situacia je taka aka je a je spravna, potom sa budes konecne moct zamerat na seba a na pritomnost...pretoze teraz myslis na minulost...a minulost uz neexistuje
moc citove vztahy komplikuju vsetko
tak isto, ako to komplikuje, ked je niekto kokot
podľa mňa človek keď je rok vkuse človek z rozchodu v piči tak je preto lebo chce byť
ako jedna vec su chviľky to cajk, ale je ine keď mu to zasahuje do života furtom
jj, tak rok pici byt, mat dalsie dievcata a nicit ich prirovnavanim..napicu, no.
sice som to precital, ale nepochopil az takto extremne, lebo sa mi nezdalo ze je to mozne. tak hadam ju neobleje kyselinou no.
máš ešte čas
Ni v zlom.
Ono to časom prejde, nie je to ľahké ale prejde to. Treba si nájsť len nejaký cieľ, ktorý chceš dosiahnuť a ísť za ním. Pomôže ti to v tom, že sa nebudeš sústrediť na ňu ale na to čo chceš a keď to dosiahneš tak ešte aj budeš mať radosť z úspechu.
Snáď som to napísal aspoň trochu zrozumiteľne... ja vždy viem čo chcem povedať ale keď to začnem hovoriť tak je z toho niekedy pičovina
Neboj sa. Chce to čas, no raz príde ten moment, keď si uvedomíš, že už je hlúpe pozerať sa na niečo, čo bolo, no už nie je. Pozri, si mladý chalan, v živote sa ešte veľakrát zaľúbiš. A prídu lepšie, krajšie a omnoho viac milované. Veľa šťastia