pred styrmi mesiacmi sme sa s priatelom rozisli po dvoch rokoch chodenia. mesiac po rozchode sme sa zacali stretavat ako priatelia a doteraz to super klapalo vsetko bolo v pohode, vychadzali sme spolu, boli sme si blizki ale nikdy sme nic viac spolu nemal
@1 objektov by aj bolo ale on proste stale mylsi na to co bolo, bolo nam naozaj dobre a vravi ze odvtedy stretol vela dievcat ale ziadna nie je ako ja, ze si dal zo zaciatku privysoku latku
@3 ma 17 a jasne ze ma este cas len kedze to boli dva roky bojim sa ze na to tak lahko nezabudne...ani pre mna to nie je lahke ale ja som este mladsia nez on mam to este lepsie lebo teraz zacinam novu etapu zivota, strednu...on uz je tam a vsetko sa mu tam posiera
@5 ani mna moc netesi ze riesim vztahy ale ked som mala trinast a doslo to na nas tak co uz tak sme spolu boli a teraz to musime nejako vydrzat inac tato diskusia je skor nas rozhovor by som povedala
nebol dobry napad, aby ste potom ostali priatelia...chodili ste spolu dva roky a mesiac po rozchode ste sa zacali priatelit...co si cakala? Vsak to muselo byt jasne, ze ste nieco k tebe citi...ja som so svojou byvalou chodil 3 mesiace, ale trvalo nejaky rok, kym som sa z toho dostal uplne...a tiez sa chcela kamaratit, ale neslo to...chvilu som to skusal, no iba mi to predlzovalo trapenie a nemohol som na nu zabudnut...teraz sa nestretavame ani nic, len sa zdravime a sem tam si napiseme...ja neviem co vy dievcata cakate...vy si to lahko predstavujete...rozidem sa s chalanom a budeme kamosi...proste to tak nefunguje, len mozno v par pripadoch, ale inak je to vzdy to iste...pokial teda islo o normalny vztah...
@13 - jj...a ked spolu chodili dva roky, a po mesiaci sa zacnu priatelit, tak podla mna zakonite ten chalan musel k nej este nieco citit...po dvoch rokoch chodenia, ked tu babu chalan lubi, tak sa neda po mesiaci tvarit sa, ze nic nebolo a normalne sa priatelit...to dokazu asi len baby, ale chalani tazko...chalan sa moze tvarit, ze je vsetko v pohode, a ze mozu byt priatelia, ale v skutocnosti tu babu stale lubi...
ale ve dje uplne jasne ze k sebe est enieco citime ale som myslela z eto postupne vyprcha a zvykneme si na seba ako priatelia...a aj ked mi povedal z eho to stal enepreslo, nebola ani zmienka o tom ze by sme s aprestali stretavat, ja prost enedovolim aby som niekoho s kym som tak dlho bola stratila ako cloveka takze stretavat sa neprestaneme.on povedal ze je v pohode, ja len dufam ze ho to prejde uplne
@13 to nie je pravda my tiez tazko zabudame, mne to teraz ide tak dobre len preto ze cakam novy zaciatok idem na strednu a tak a proste som uzavrela etapu svojho zviota
@16 - jeho to tak skoro neprejde, ked sa budete stretavat...viem co hovorim...a on ti bude vraviet, ze je v pohode, ale bude ta lubit...sam som to zazil...a ked nedovolis aby si ho stratila ako cloveka, tak mu budes len predlzovat trapenie...mali by ste si dat nejaky rok pauzu od seba...ale to je len moj nazor, rob ako myslis...len on ta bude urcite este dlho lubit...
@18 a mylsis ze ked sa rok neuvidime bude to lepsie?ak ma po roku zacne zas estretavat tak s amu to zase vrati a ak nie, tak ho to prejd eaj poca stoho nasho stretavania.proste nemoze to trvat vecne dufam. no vdaka za radu ale proste musela by som byt na hlavu aby som sa prestala s nim stretavat.mnohym ludom vezme zivot blizkych ludi bez toho aby to chceli a ja to mam urobit dobrovolne? keby osm vedela ze s atrapi tak by som sa s nim stretavala menej, ale prestat to nie..
@19 - mal som kamaratku, ktoru som lubil a s nou to bolo take iste...ona o tom vedela...raz som jej proste povedal, ze to tak nejde, ze sa trapim, a ze by sme sa nemali stretavat...no ona bola ako ty a samozrejme bola proti...ze nedovoli, aby sme sa prestali kamaratit, atd...ja som ju lubil a nechal som sa ukecat, ale dost som sa trapil...proste ty si musis uvedomit, ze ste spolu 2 roky chodili...to uz nejde sa len tak kamaratit, pokial obaja nie su uplne v pohode...on sa bude urcite trapit...a ak by ho to aj casom preslo, tak to bude trvat velmi dlho, a bude ho to stat vela trapenia...ja si neviem predstavit, ze by som s babou chodil dva roky a po mesiaci by sme sa mali tvarit v pohode a byt kamosi...to proste nejde...
@21 - a ty si donho stale zalubena? Ak nie, tak potom nevies ako sa trapi on, ked sa s tebou kamarati a lubi ta...ak hej, tak spolu zacnite chodit znova...
@22 ja ho lubim svojim sposobom.je mi uz ako rodina. patri uz k minulosti uz by to neslo on to vie.je to strasne zlozite. asi sa s tym neda vobec nic robit.ja osm s aho pytala ci je mozne ze by sme s aprestali stretavat ze ci mu to pomoze. on ze na dtym nech ani neorozmyslam ze uz sme s apotrapili dost aby sme sa este aj prestali stretavat ked on sam nevie ze co ze ci su to len nejake dozvuky z toho ze sme psolu tak dlho boli alebo ci jo realne ze zalubeny..on nevie
@23 - jasne, ze sa nechce s tebou prestet stretavat, lebo ta este lubi a takto by ta stratil uplne...ale v konecnom dosledku by trpel menej...ale ved mna to nemusi trapit, len takto to vidim ja, viem to podla seba...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Ale chce to proste cas, vela casu...