S priateľom sme spolu 9 mesiacov, ale v poslednej dobe sa veľmi hádame. Idem len do tretieho ročníka na gymnáziu, ale on už rieši, čo bude o 2 roky, keď pôjdem na výšku. Stále mi hovorí, že ho opustím, lebo si tam nájdem iného chalana. Hovorí mi, že ma mi
Povedz mu, že existujú aj vzťahy, keď sú tí dvaja od seba 500 km a funguje to, tak nech nestresuje... poprípade pôjdete niekam spolu.. ak on nechce študovať, tak tam pôjde pracovať.
A odkáž mu, že riešiť takéto veci takto skoro je veeeľmi veľmi zlé.. Ja som sa pred 2 mesiacmi začala pýtať priateľa, ako nám to vydrží, keď budeme študovať 100 km od seba a on mi povedal, že teraz sa tým nemusím trápiť, že uvidíme potom, ale že on v tom problém nevidí... A povedalo mi to viac ľudí. Buďte kľudne spolu a o tomto sa bavte keď to bude aktuálne.
ja neviem, ale keď ťa ľúbi, tak by mal pochopiť, ako ti na tom záleží.... a keď sa chce, dá sa všetko. takže ani vzdialenosť by vás rozdeliť nemala, ak to vy dvaja nedovolíte, ako sa tak stalo... a radím ti, že v žiadnom prípade sa nenechaj presvedčiť, aby si na tu vysnenú výšku nešla, resp. šla niekam inam ako chceš,lebo by si to potom určite ľutovala....
@ponnie Ja tam pôjdem aj tak. Chcem niečo dokázať sebe, aj mame. Lebo tá mi hovorí že som donho taká zaľúbená, že ani na výšku nepôjdem a budem mu rodiť deti... :/
@night Súhlasím s tebou. On tiež chcel ísť na výšku, ale nakoniec si to rozmyslel. Poznám veľa ľudí, čo spolu chodili aj ked jeden bol daleko a vydržalo im to..
@night Vravel mi, že chce, aby som niečo dokázala. Ale stále mi pripomína ako si tam niekoho najdem, že sa budem furt učiť atď... a že budeme spolu možno raz za týždeň..
preboha zakázať ti ísť na výšku tak to je moc..to ani nesnívaj že nepôjdeš na výšku okej?nech máš chalana rada koľko chceš..a potom..moja segra má frajera ktorý chodí na výšku do BA..čiže je to nejakých 300km..chodieva domov každý týždeň alebo každý druhý a nemajú s tým problém ani jeden..keď sú prázdniny,tak sú spolu stále..neviem podľa mňa toto vôbec nie je problém ale snaží sa ho za niečo iné skryť..to je po prvé..a po druhé..si tretiačka hovoríš,teda dúfam že to dobre chápem že ideš do tretiaku..myslíš,že s ním budeš aj o dva roky?
@tlamik Chcela by som s ním byť, ale tiež mi lezú na nervy tie jeho reči o výške.. Myslím že to mal začať riešiť až o rok. Moja birmovná ide na jeden semester do Prahy a má chalana a pokiaľ viem, tak to berú obaja v pohode.
@emilywolf dúfam že sa neurazíš na mňa keď ti poviem,že ak sa bude takto správať aj naďalej,tak sa po čase rozídete,nech ho máš rada ako chceš..neviem aký starý je ten chalan ale proste normálne nech to nerieši teraz na to máte ešte dosť času
vysvetli mu , že nikto nevie čo bude za dva roky, a nech si užíva to že je teraz s tebou a nie uvažuje nad tým čo bude.... poprípade mu dakde zožeň nejakú knižku napr "moc prítomného okamihu"
chalan má očividne malé sebavedomie a je na teba naviazaný, čo sa stáva často...
ak to nepochopí a budete sa stále hádať tak pouvažuj nad tým či ti ten vzťah stojí za to, pretože podľa mňa vzťahy niesú o trápení sa ale o tom aby vám spolu bolo dobre
Aj jeho otec sa ma pýtal, že ako to vidím ked budem na výške. Ja neviem ani či budeme dovtedy spolu, či nebude koniec sveta alebo neprídu mimozemšťania..
Prečo mám taký pocit že má inú a takto to chce len nejako zaobaliť? Však toto neni normálne. Keby ťa tak ľúbil toto by podľa mňa nenavrhoval, že si radšej nájde inú.
Nie je nič horšie ako ľudia čo svoju vlastnú životnú frustráciu prenášajú na partnera. Aj keby som skončil na ulici a mala by ma opustiť tak by som chcel aby išla za tým čo chce a čo bude pre ňu najlepšie.
On si preventívne nájde inú? O___o wtf? To čo je za chudáka?
asi každemu musi byť jasne, že len s gymplom ťažko najdeš dobru pracu, takže ta vyška je viac menej ista už od nastupu na gympel.. a + suhlasim takmer so všetkym, čo bolo napisane vyššie, ak to nechape a ešte ti povie, že ťa lubi, ale radšej si teraz najde nejaku inu, čo nepojde na vyšku.. tak ťa asi nelubi dosť
moj priatel mi tiež teraz rozprava že najdem si chalana, ktory bude mať rovnake zaujmy ako ja a bla bla bla (od sept. pojdem na vyšku), ale zase ked sme sa porozpravali, tak už to nehovori.. a tiež budeme spolu max. cez vikendy.. ale tak snad prežijeme
blbosti ti tlaci do hlavy ... @night pise dobre veci
kasli na neho, jeho otca a neviem koho, chod pekne na VS a na chlapa, ktory nie je ochotny sa zmierit s mensiou dialkou a pritom zaroven tvrdit, ze ta strasne miluje a ine sracky rovno zabudni...
povedz mu na to toto: "aby si sa za tie dva roky do mňa nezamiloval ešte viac, tak to teda teraz ukončíme."
fakt, dievča, prečítaj si, čo si napísala, z pohľadu nezainteresovanej osoby, a zamysli sa, či naozaj chceš byť s človekom, ktorý sa správa žiarlivo, manipulatívne, miestami až hystericky.
nebudeš s ním šťastná. nikto by nebol, podľa mňa... okrem nesebavedomej neambicióznej puťky, ktorá potrebuje, aby ju niekto ovládal, lebo sama za seba nevie žiť.
hneď by dostal facku... povedala by som mu, že ak s tým hneď teraz neprestane, tak sa s ním rozídem hneď teraz a bude si môcť hľadať takú, čo bude robiť upratovačku len aby bola s ním
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
Problem solved.
keď sa chce tak sa dá, ale keď sa nechce tak sa problém ktorý nie je v prítomnosti dá nájsť aj v budúcnosti a on robí práve to...
chalan má očividne malé sebavedomie a je na teba naviazaný, čo sa stáva často...
ak to nepochopí a budete sa stále hádať tak pouvažuj nad tým či ti ten vzťah stojí za to, pretože podľa mňa vzťahy niesú o trápení sa ale o tom aby vám spolu bolo dobre
maj sa
ak byvas v Cadci tak tam asi ozaj nic nieje a pokial ti zabranuje ist na akukolvek vysku tak je ozaj magor co budes robit s gymnaziom hrabat smeti
tak ak chces s nim strasne velmi byt a nehadat sa podla mna ti nic ine ako urobit to co som povedala no neviem lebo inac neda pokoj
On si preventívne nájde inú? O___o wtf? To čo je za chudáka?
asi každemu musi byť jasne, že len s gymplom ťažko najdeš dobru pracu, takže ta vyška je viac menej ista už od nastupu na gympel.. a + suhlasim takmer so všetkym, čo bolo napisane vyššie, ak to nechape a ešte ti povie, že ťa lubi, ale radšej si teraz najde nejaku inu, čo nepojde na vyšku.. tak ťa asi nelubi dosť
moj priatel mi tiež teraz rozprava že najdem si chalana, ktory bude mať rovnake zaujmy ako ja a bla bla bla (od sept. pojdem na vyšku), ale zase ked sme sa porozpravali, tak už to nehovori.. a tiež budeme spolu max. cez vikendy.. ale tak snad prežijeme
kasli na neho, jeho otca a neviem koho, chod pekne na VS a na chlapa, ktory nie je ochotny sa zmierit s mensiou dialkou a pritom zaroven tvrdit, ze ta strasne miluje a ine sracky rovno zabudni...
true story ...
fakt, dievča, prečítaj si, čo si napísala, z pohľadu nezainteresovanej osoby, a zamysli sa, či naozaj chceš byť s človekom, ktorý sa správa žiarlivo, manipulatívne, miestami až hystericky.
nebudeš s ním šťastná. nikto by nebol, podľa mňa... okrem nesebavedomej neambicióznej puťky, ktorá potrebuje, aby ju niekto ovládal, lebo sama za seba nevie žiť.
Chalan, ktorý ťa naozaj ľúbi, by toto nepovedal.
Nic v zlom, ale je to imbecil. Kazdy normalny chlap by bol rad ze jeho priatelka je sikovna, bude sa vzdelavat a pojde na VS.
Kasli na neho. Fakt chces byt v buducnosti s chlapom co nema vysku a ani nechce aby si ju mala ty?