...z výšky (168cm). Stále chodím každý deň a stále vidím každý deň nespočet ludí odomňa vyšších. Pokúšam sa ale nedokážem sa s tým vyrovnať. Už ma to sere.
Som vo vlaku, idem vystupovať a hádajte čo sa stane: idem sa postaviť a postavím sa že úplne
@3 ale áno záleží na vzhľade. Vzhľad ťa prezentuje
Možno ešte pár cm podrastieš. Kedysi vraj muži keď prišli z vojny tak prišli o pár cm vyšší. A ak máš z toho komplexy tak čo ti chýba na výške dožeň do šírky ramien a máš to
neviem co ti k tomu mam povedat, ale ver mi ze je to viac o sebavedomi ako o vyske, mozno si nenajdes zenu, ktora chce vysokeho chlapa ale take vsetky nie su...moj byvaly spoluziak je od narodenia nizky, nizsi ako kazdy iny, mozno 160 ma...a mal uz tolko dievcat, ze je povazovany za kurevnika...a hadaj co, ano presne tak, je to maly namysleny kreten co si otvara hubu na kazdom rohu (teda aspon takto si ho pamatam)
@semhamforas@anitchka podla mna je povrchne tvrdit ze na vzhade zalezi. ved kazdy vyzer inak a kazdemu sa paci nieco ine. aj tak nikdy nikto nebude najkrajsi na svete, tak na co sa starat o vzhlad? dolezite je to aky clovek je vovnutry
tak po1...strasne dlhe to je myslim že 2/3 ludi sa to nebude chciet čitat po2.mne sa napriklad niski chalani pačia 3.vraviš že keby si mal problemy ako ostatni ale bol by si vysoky že by ti bolo dobre? že by si bol spokojiny?..urcite nie.trapili by ta zas ine veci vždy sa niečo najde..
Netráp sa vyškou niesi až tak maly aby ta to malo trapit poznam vela chalanov v tvojom veku s tvojou vyškou a ežte niššich.Prestan mysliet len nato ako vyrast je to blbost musiš sa s tým naučit žit maš 17 určite ešte o niečo narastieš.. ale aj tak bud spokojny s tým aky si..
@natus39 no ale tu vobec nejde o to, ze kazdy vyzera inak. ide o to, ze keby si mal pred sebou dve dievcata a jedna by sa ti pacila vyzorovo viac ako ta druha, tak by si si vybral tu krajsiu pre teba urcite. cize na vzhlade zalezi.
Mám sestru tá ma o hlavu nižšieho frajera a vravela že v pohode! On sa tiež nad tým nejako nepozastavuje tak nechápem repčo?? tak isto som vydel menšich ako si ty dokonca aj poznám takých a nič neriešia! absolútne im to nevadí! Máš 17 ešte narstieš sa neboj. A keby nie tak v takomto prípade je najlepšie byť flegmatik.
veľa ľudí trpí nejakým komplexom, najčastejšie komplexom samého seba...poznám to veľmi dobre.ja sama sa cítim menej cenná, nedostačujúca a osoba ktorá nikdy nič nezvládne.veľmi ma to trápi a poviem pravdu niekedy sa hnevám sama na seba ako môžem byť taká ale je to niekde vo vnútri a nie a nie von...absolvovala som aj rôzne sedenia u odborníkov ale nič nepomáha...mám priateľa ktorý ma naozaj má rád, ale stále mám pocit že so mnou len z nejakej ľútosti a že som mu nie dobrá a že ma aj tak opustí, že mnoho iných dievčaat teda všetky sú oveľa lepšie ako ja...je to nepochopiteľné ale je to tak....veľmi ma to trápi a preto viem ako sa cítiš, aký je to pocit tlačenia na hrudi, pocit úzkosti...no z mojej skúsenosti viem povedať že s tým sa nedá asi nič robiť, treba sa s tým naučiť len žiť a netrápiť druhých ľudí zbytočnými otázkami...
Viem ako sa cítiš, mám len 160 cm a je to o ničom , chcela by som mať aspoň 170. Mám o veľa mladšie kamošky ktoré sú odo mňa o hlavu vyššie a je to nepríjemné.
počuj @kikl235 , nechcel by si nahodou chodit s @peacexp ? Ved co na tom, ze je blond, a tie piercingy a tunele by sa povytahuvali ma rada skype-ovanie, takze by ste usetrili za telefon, of mice and man by si nemusel ocuvat (dufam), ma rada need for speed, takze by ste mohli drtit spolu, rada struha zemiaky, aj z toho by sa dalo nieco vytazit ma rada postel, takze neni o com a dovolenky v chorvatsku tiez nie su moc drahe.. to ta moja chce len kubu a ta stoji dve tisicky na osobu takze kto je tu vlastne chudak?!
hm, nechápem ako môžeš byť tak nešťastný z takejto "prkotiny"...
ženám asi záleži v prvom rade aký si chalan po stránke duševnej, fyzicka krása a teda aj výška je myslím druhoradá, ja som aj pekný aj vysoký a čo?!, zas ma ženy nebavia a som sa s tým vyrovnal, všetko raz pominie, musíš sa s tým zmieriť, je to už raz tak a vôbec nie je pravda že len male baby maju vysokých frajerov, neviem kde to žiješ ....
treba hľadať seberovnú a v živote platia aj tak ine priority ako výška ....filip
Ja som ppstala taly par kde bol muz nizsi o tri hlavy od zeny, bol aj utlejsi, chudsi a vsetkp.. A neboj sa, poznam mnoho ludi nizsich ako ty.. Napriklad jeden chalan, co sa mi strasne lubil a to bude mat osemnast je nizsi odo mna, sice len o kusok, ale je.. Alebo som chodila s chalanom, ktory bol o kusticek nizsi ako ja..
Proste ak tu vysku vyvazis tym, aky si, a baba nebudebaz tak o teba vyssia, nikoho to az tak teapit nebude..
@zajkousko "ženám asi záleži v prvom rade aký si chalan po stránke duševnej, fyzicka krása a teda aj výška je myslím druhoradá" ...you gotta be kidding me! ...je to presne naopak, prvorada je u zien fyzicka krasa, potom moc, uspech, peniaze , a az potom sa este rozhoduju o tom, aky je chalan po dusevnej stranke
@semhamforas no neviem ako ty ale ja na prvý dojem nikdy nedám. a mám s tým už aj nejaké skúsenosti
@anitchka tak by som si o tých dievčatách aj niečo zistil, že aké sú, nie?
je na škole jedno dievča ktoré sa mi strašne páči ale zistil som že nieje až taká nevinná ako som si o nej myslel. a potom niektoré sa mi nepáčia ale zistil som že si s nimi velmi dobre rozumiem. takže ktoré by si si na mojom mieste vybrala ty?
mýliš sa, fyzická krása je výsledkom tvojho duševného rozpoloženia... a dievčatá sú si tohoto faktu naprosto vedomé... práve preto často tvrdia že im až tak nezáleží na fyzickej kráse svojho partnera...
prilis zamerany na seba, na jednu jedinu vec, ktoru ovplyvnit nemozes... potom unikaju tie dalsie podstatne veci v zivote.. nizsi muzi su podla mna sexy, nerada pozeram niekam do vysin, boli z toho krk...
zmier sa so svojou vyskou a hladaj si dievca primerane k sebe napr. okolo tych 160 cm. mozes skusit tiez este sportovat, vraj to podporuje rast, ale to som len niekde pocula, takze ti to neviem zarucit. alebo sa poobzeraj po nejakych topankach co by ti aspon par cm pridali.
@rollo111 mylis si pojmy "fyzicka krasa" a "vyzarovanie/charizma"...fyzicka krasa nema nic spolocne s dusevnym rozpolozenim ..teda ak nejdeme do extremnych depresii alebo psychopatickych nalad.. ...sam poznam dievcata, ktore su pekne, ci su vesele alebo totalne nasrate, ked maju PMS..a takisto poznam menej pekne dievcata, ktore su stale mile, fajn, pohodove, aj to vyzarovanie maju fajn, ale nech robia co chcu, to ich peknymi nespravi...to iste plati aj o muzoch....a k tvojej poslednej vete len tolko, ze to tvrdia preto, lebo nechcu vyzerat povrchne a plytko - btw to mi povedalo uz viac kamaratiek, samozrejme, ked boli pripite.....ono ak by aj nejaky fakt skaredy chlap bol strasne sebavedomy, a spokojny sam so sebou, nebude mat kazdu, a urcite nie peknu, jedine koho sa mu podari zbalit su tie menej pekne, cize jeho "liga"..poznam takeho jedneho kurevnika, co nevyzera nic moc, ale trtka mierny podpriemer, a akokolvek by sa snazil, tak nadpriemerna mu na 100% neda
dobre najdi si blondínku zober si ju , bude pekná, vysoká, krásne sa obliekať a ty budeš ako picino variť, prať, chodiť do roboty od vevidím do nevidim, starať sa o deti, lebo tvoja krásota je blbá ako peň, nič ju rodičia nenaučili a jej krása ťa privedie akurátne do šialenstva a privedie po rozvode o polovicu majetku ........filip
otvor oči chlapče, najdi si seberovnú, nech je bars aj "škaredá", ale budete šťastní a kamoši ti ju nebudu obrábať
začni cvičiť, posilovať... dvihaj činky, rob brušaky, nejaky šport proste... dvihne ti to sebavedomie... chlap nemusi byť vysoky aby ho ženy chceli,, u nas v meste je plno mestkých jebačov čo maju najlepšie (k*rvy) ženy v meste aj ked sú nízky, a to preto že maju sebavedomie, ale sú vymakaní...
Tak po prvé, najprv sa musíš vyrovnať s tým, že už možno viac nevyrastieš, naučiť sa s tým žiť. A to tak, že sa tomu postavíš ako chlap, a uvedomíš si, že rast môžeš ovplyvniť akurát tak zdravím životným štýlom.
Po druhé "hľadanie dievčaťa" je zas ďalšia vec, nemôžeš to dávať dokopy. A ak si myslíš, že sa žiadne do teba nezamiluje len kvôli tvojej výške tak je to veľmi málo pravdepodobné. Začni od seba, na sebe pracovať, a tým nemyslím len po fyzickej stránke ale aj čo sa týka správania, rozhodovania, zásad... všetko má svoj čas.
@interrupcio to hned neznamena že mam o neho zaujem preca a viacmenej mi na vyške nezaleži .... je pekne že si mu chcel pomôct ale musi si najskôr pomôct sám
"Dievčatá letia po vysokých chlapoch, pred výsokými chlapmi majú ostatní ludia rešpekt. Výška má výhodu v tom že dočiahnete tam kam malí nie. Velký vzrast evokuje silu. Vo všeobecnosti sa vysokým ludom darí v živote viac ako nizkym"
musím sa ti poďakovať týmito slovami si ma neuveriteľne potešil ale ver tomu že nie je všetko zlato čo sa bliští ... s výškou je to rovnako
@zajkousko ved presne tomuto scenaru sa chcem vyhnut, preto som ti narovinu napisal, ake zeny su v skutocnosti....a toto moze robit akurat taky blb, ktory si mysli, ze zenam ide o lasku a charakter partnera...cest vynimkam!...inac myslim, ze trocha zovseobecnujes-ono ked je pekna, tak automaticky nemusi byt aj leniva s tym, ze jej budes robit otroka...poznam aj skarede zeny, co nevedia varit, a robit, a tiez chcu, aby muz im robil sluhu-pardon, ony to nazyvaju, ze dzentlmenstvo
..vies, aj skarede zeny chcu pekneho partnera, ktory je zabezpeceny a bude sa k nim spravat ako ku kralovnam....myslim, ze aj niekde som cital psychologicky prieskum (bol v USA), ze zeny si po zhodnoteni atraktivity partnerov vyberaju vzdy toho od nich atraktivnejsieho....
A teraz ja ti poviem nieco: Mam 152 cm. Som najmensia s mojej triedy. Mam tam ovela vyssie dievcata. A co sa mam teraz zato zabit? Male zeny su velmi pekne.(samozrejme nehovorim,ze aj vysoke zeny su neni pekne aj tie su). Som spokojna,ze nemam nejakych 180 cm. A vobec ma to ani netrapi. Kupujem si sice veci XS ale zijem a kupujem si aj v detskom oddeleni. Som spokojna. Teda mat tvoj komplex. Kupujem si vysoke boty a aj ked som neni taka vysoka ako moje spoluziacky vobec mi to nevadi.
Moja spoluziacka ma maximalne tak 160 cm ma priatela co ma 180 cm (neni som si ista ale je odnej dost vysoky). A je stastna. A vobec ani nevadi ich vyskovy rozdiel. Mne zacial novy vztah a moj priatel ma 170 cm (aj viac to neviem nemeriam ho a zatial som ho vobec nevidela dlho) a ako som pisala mam 152 cm. Som ovela mensia od neho. Ale teraz nebudem mat komplexy,ze je vyssi odomna a ja som taka malicka. Som hrda,ze som malicka. Mala by si byt spokojna sama so sebou to je zaklad.
(Ospravedlnujem sa ak su tam gramaticke chyby a opakujem sa. Som chora palia ma oci a pisem cez moj dost blby mobil tak si robi co chce)
@kikl235 Ja ti tu jediny dam radu, ako sa naozaj stanes vyssim, cuj slovo bozie a nedakuj mi Jednoducho sa odstahuj niekde, kde su ludia nizsi. Priemerna muzska vyska podla krajin: Mexiko - 163 cm, India - 161 cm, Peru - 164 cm...
počas čítania mi napadlo, že podla toho akým spôsobom píšeš, že si celkom milý chalan
keď som prišla k časti, že by si bol radšej vysoký a mal neviem aké problémy som si povedala, že by si si za toto zaslúžil facku (ver mi, že vysokí ľudia, ktorí umierajú na niečo by si to s tebou velmi radi vymenili)
druhá vec, v živote sa mi nepáčili extra vysokí chalani
a po tretie, ak máš taký strašný pocit komplexov, tak pre seba niečo rob, začni cvičiť, maj svoj štýl, názory a kašli na komplexy, užívaj si, toto baby viac ocenia ako tvoj komplex z výšky
pozri sa kolko báb tu píše, že má menej ako 160cm.. bol by si od nich o 8cm vyšší, čo riešiš!
presne ako bolo vyššie uvedené...komplex je len v hlave...
(nik ťa neposiela za psychiatrom, ale za psychológom, kam nejdeš ako cvok ale ako normálny človek, ktorý sa chce/potrebuje porozprávať s niekým nestranným, kto iný pohľad na vec prezentuje. ľudia tam chodia s úplnými banalitami, teba toto robí nešťastným, tak by som povedala že by to bolo namieste...
inak dúfam, že nemá každý taký názor ako ty na nich, lebo ani robotu si nenájdem )
ďalšia vec, áno, je možné že ešte vyrastieš, ak nie, tak s tým aj tak nič neurobíš... tak sa načo tým budeš zaťažovať, keď sa to nedá zmeniť?
a btw, ani jeden z chalanov, ktorý sa mi páčil, nebol vysoký že vysoký... povedala by som skôr že nižší až priemer... veď je to rozkošné !!
Ja ani neviem koľko mám ale niečo okolo 170 . Nikdy v živote som nemal problém zbaliť ženu. Keď bola vyššia ako ja, tak som sa o to ani nepokúšal ale chlape, veď si uvedom, že väčšina je od teba nižšia alebo približne rovnaká ako ty . Vačšina dievčat má od tých 160-170 cm. Máš taký široký výber. Mňa výška vôbec neserie. V maturitnom ročníku sme asi 5 chlapci, čo sme približne rovnako vysokí a nikoho to neserie. Mám dokonca spolužiaka, ktorý má len 160 cm. Čo má potom on povedať?
za 1. ešte môžeš vyrásť a za 2. si myslím že výška nieje vo výzore až tak podstatná (resp. mi príde ako totálna blbosť ak by som sa pri nejakom výbere potencionálneho partnera rozhodovala len na základe toho či má 170 alebo 190 cm )
Každý má nejaký komplex... ja za seba môžem povedať, že ich mám dosť a každý deň ma znervózňujú. Ak vyzeráš dobre, máš niečo v hlave, myslím si, že si určite nájdeš babu. Veď baby sú aj také malé ako ty. Nepovedz mi, že všade okolo teba sú 180 centimetrové žirafy.
v tvojom pripade bude lahke si najst dievca, nakolko vela dnesnych zien ma ledva 165cm
a moj frajer nie je v porovnani so mnou prilis vysoky, sme tak zarovno, cize to s tymi parmi, co tvrdis, ze stretavas len take, kde je muz vyssi, je tiez nezmysel
napriklad mne sa vzdy pacili hlavne chlapi 190cm a viac, lebo sama som vyssia, ale pri frajerovi mi to vobec nevadi, ani som vysku nezohladnovala, su ine dolzeite veci, kvoli ktorym ides do vztahu
Viem úplne presne o čom hovoríš, čoskoro mám aj ja 17 a mám 165 cm.
Najprv som mal pohľad na život taký ako ty, a určite to bolo kvôli chýbajúcemu sebavedomiu spôsobenému nízkym vzrastom. Ale zrazu sa vo mne niečo zlomilo, povedal som si "nechcem sa ďalej trápiť len kvôli tomu, že som nízky" a dalo sa to. Zo dňa na deň sa zo mňa stal síce vzrastom nízky, no sebavedomím dvojmetrový chalan. Like I give a fuck about my height
Už takto sebavedomo žijem asi rok, a je to lepšie
A k tomu dievčaťu, neboj sa, tam vonku sú dievčatá, ktorým sa budeš páčiť taký, aký si, viem o čom hovorím
A keby si sa výškou zaoberal skôr, mohol si podstúpiť hormónovú liečbu, pár cm naviac by Ti to dalo
tiez neznasam to, ze mam len 155 cm a vyssia uz velmi nebudem.
Od malicka ma trapila vyska, ale povedala som si, ze to za to ozaj nestoji. Vzdy vsak potesi, ked mi povie vysoky chalan, ze je hrozne zlate, ze som taka drobna.
A poznam tiez vela chalanov, co su nizki a vzdy mali kopec bab
@kikl235 jeda každý mame svoje kompexi a strarosti. a pozri, ja som videla chlana nižšieho od baby . aapride mi to uplne normlane. aj ja som chodila s chalnom ktory bol odomňa nižši a čo ked som ho mala rada bolo mi jedno aky je vysoky. jednoducho sa s tym musis naucit ziť
Môj brat je tiež maličký a v živote nemal problém nájsť si dievča. Nie je všetko len o výzore a výške a bla bla. Ja som tiež drobec ale nemám pocit že by som bola o niečo horšia ako vysoké dievčatá. Možno voľakedy. Dnes mi je to tak tricto pecto čo si kto myslí.
@kikl235 čo takto hľadať pozitíva? sprav z tej výšky výhodu! .. a to nie len vo svojej výške, ale aj inom, tvoje dobré vlastnosti, schopnosti, .. rozvíjaj ich, .. ak budeš myslieť na toto, budeš sa o niečo snažiť, určite sa ti zvýši sebavedomie a zabudneš po čase na to, akú máš - pre teba - malú výšku
Ľudia neposudzujú ostatných podľa výšky, ale podľa toho akí sú vnútri, ... ak uvidia vyrovnaného prívetivého človeka aj keď je možno trošku nižší, určite im bude sympatickejší ako (tým nechcem nikoho uraziť) nejaký 2 metrový Hulk čo nebude vedieť ani pozdraviť
nahodou ja poznam vela dievcat, ktore su dost nizke (150-160cm) tak nestracaj hlavu a nemaj komplexy, ja poznam par muzov, ktori su dokonca nizsi alebo rovnaki ako ja (160cm) a toci sa okolo nich dost krasnych zien
keby som bol o 4cm vyšší tak mám dva metre, a čojaviem, čo ti poviem k tomu... buď rád, že si netrieskaš hlavu, ja si ju fakt trieskam o všetko.
nezmestím sa do autobusu (myslím na sedadlá, nesmestím sa s kolenami), takže keď cestujem napr. 5 hodín v buse tak som úplne pomačkaný a mám otlačené kolená.
nezmestím sa do áut!! mama má auto, Hyundai Getz, jediné ktoré môžem šoférovať, ale fakt sa tam narvem ledva-ledva, s tým, že sedadlo mám úplne vzadu posunuté (za mnou nemôže nik sedieť), a kolená mám vysoko, nad polkou volantu proste, sem-tam omylom kolenom pustím blinkér, šialenosť
dedko mal kabriolet, mercedes slk 280, sen sa na tom voziť, akurát počkať-- ja som sa tam proste nezmestil tak som ho nemohol šoférovať
proste chci byť akurát, nie vysoký každý ťa furt jebe že máš hrať basketbal, aj keď ja mám basketbal v piči, a napr. keď máš nízku priateľku a si veľmi vysoký tak popravde aj tá 69 nie je taká jednoduchá
čo sa týka dievčat a toho ako vnímajú fyzickú krásu muža má jej duševné rozpoloženie velký vpliv na to či ťa začne považovať za fyzicky príťažlivého...
1) Môj otec je asi o 1-2 cm vyšší ako ty, je mu to šuma fuk.
2) Môj priateľ je asi o 10 cm vyšší ako ty, čo je pre mňa horný limit, s nikým vyšším by som ani byť nechcela, mám strach z veľkých ľudí
3) kamarátka chodí (alebo chodila, ani neviem) s chalanom ktorý je od nej o hlavu nižší (btw, ona má asi 185cm, to už skôr na jej mieste by som mala komplexy).
Vážne si myslíš že je to až taký problém? Síce v dnešnej dobe má väčšina chlapov okolo 180cm, ale tak, poznám veľa dievčat čo majú 150-160...nechceš sa radšej trápiť pre niečo iné? Podstatnejšie?
no poser sa z toho že si nemôžeš trieskať hlavu o zárubňu (čítala som len 3 riadky) .... keď som boal menšia tak som tiež nemala rada moju "nížku" ale teraz som sakramentsky rada že nie som vysoká
je veľmi veľa malých chalanov, nie si sám a poznám aj dosť párov, kde je dievča vyššie ako chlapec
ja by som ti poradil, že ak máš fakt také komplexy ako píšeš tak aspoň makaj na sebe chod často do posilky a tak alebo sa daj na nejaké bojové umenie .) a hlavne rob to čo ťa bavý a eb na fyzickú výšku
keby si bola žena tak ti asi napíšem že hlavu hore čo je malé to je zlaté a apson budeš mocť nosiť opetky..ale ajtak hlavu hore nikto nemože zato ako sa narodí a 100% ešte porastieš..a byť nízky ma aj svoje vyhody mysli nato ja som zase velmi vysoká a tiež ma to zvykne štvať
No...tak hľadaj babu do 155cm... Problem solved... Ja chápem tvoj uhol pohľadu, pretože mám lepší pocit, keď kráčam s vyšším chalanom. Je najlepšie, ak sme nejak vyrovnanejší ale rozhodne je lepšie, keď je vyšší on, pretože mi to príde také divné pozerať sa na neho z vrchu. A viem, že im to aj vadí. Lebo to proste vidno. Z každej vety, tie komentáre, len čo si objekt ich záujmu vyššej postavy vezme podpätky tak majú podráždené poznámky o zbytočnosti šteklov...Najhoršie je, keď taký malý skrček posiluje a potom je síce vypracovaný lenže hneď mi napadne, že musí byť zo svojej ,,nížky" taký zakomplexovaný, že so mnou ako s vyšším dievčaťom by sa necítil dobre. Takže nízkym patria nízke dievčatá a nech sa s tým zmieria ( including you). Chápeš ja proste milujem podpätky, tak nebudem z nejakej veľkodušnosti chodiť s niźším chlapcom, keď viem, že vnútri to každého takého štve, že mi nevidí moje nádherné vlásky z vrchu a nemôže si dobre strážiť čo mu patrí. Takžeeee samozrejme že v tomto praktickom význame určite na vzhľade záleží a treba byť realista. Pozri, keď sa ti páči vyššie dievča, tak to aspoň skús ( osloviť ju a získať ju ) a keď sa to z tohto dôvodu rozpadne, tak aspoň budeš mať skúsenosť, že aké je to s vysokou. A už ťa to nebude štvať.
Najviac ( viac než na vzhľade) závisí podľa mňa na správaní chalana a na tom, čo dosiahol, na jeho povesti. Proste môže byť krajší než holywoodska hviezda, keď ma neosloví, tak sa na neho ani nepozriem inak než na hociktorého druhého. A keď počujem nejaké reči, ktoré mi vedia na chlapoch, tak si vravím , že ten nie je pre mňa, aj keď vyzerá super. Viac než vzhľad ma naozaj vedia vytočiť chlapské reči ( resp. Odlišné názory, ktoré neviem prijať) proste životné hodnoty... Štýl v akom sme boli vychovaní...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
119 komentov
A nemusíš mať z toho komplexy, na vzhľade nezáleží, a ja osobne taký pár poznám kde je muž menší od ženy.
Možno ešte pár cm podrastieš. Kedysi vraj muži keď prišli z vojny tak prišli o pár cm vyšší. A ak máš z toho komplexy tak čo ti chýba na výške dožeň do šírky ramien a máš to
neviem co ti k tomu mam povedat, ale ver mi ze je to viac o sebavedomi ako o vyske, mozno si nenajdes zenu, ktora chce vysokeho chlapa ale take vsetky nie su...moj byvaly spoluziak je od narodenia nizky, nizsi ako kazdy iny, mozno 160 ma...a mal uz tolko dievcat, ze je povazovany za kurevnika...a hadaj co, ano presne tak, je to maly namysleny kreten co si otvara hubu na kazdom rohu (teda aspon takto si ho pamatam)
btw: nabudúce len ľahké drogy pred pisanim na birdz
btw2: chceš vyzerať ako žirafa ?
Netráp sa vyškou niesi až tak maly aby ta to malo trapit poznam vela chalanov v tvojom veku s tvojou vyškou a ežte niššich.Prestan mysliet len nato ako vyrast je to blbost musiš sa s tým naučit žit maš 17 určite ešte o niečo narastieš.. ale aj tak bud spokojny s tým aky si..
Chodte niekto za ním a poriadne ho udrite!
Mám sestru tá ma o hlavu nižšieho frajera a vravela že v pohode! On sa tiež nad tým nejako nepozastavuje tak nechápem repčo?? tak isto som vydel menšich ako si ty dokonca aj poznám takých a nič neriešia! absolútne im to nevadí! Máš 17 ešte narstieš sa neboj. A keby nie tak v takomto prípade je najlepšie byť flegmatik.
hm, nechápem ako môžeš byť tak nešťastný z takejto "prkotiny"...
ženám asi záleži v prvom rade aký si chalan po stránke duševnej, fyzicka krása a teda aj výška je myslím druhoradá, ja som aj pekný aj vysoký a čo?!, zas ma ženy nebavia a som sa s tým vyrovnal, všetko raz pominie, musíš sa s tým zmieriť, je to už raz tak a vôbec nie je pravda že len male baby maju vysokých frajerov, neviem kde to žiješ ....
treba hľadať seberovnú a v živote platia aj tak ine priority ako výška ....filip
Proste ak tu vysku vyvazis tym, aky si, a baba nebudebaz tak o teba vyssia, nikoho to az tak teapit nebude..
@anitchka tak by som si o tých dievčatách aj niečo zistil, že aké sú, nie?
je na škole jedno dievča ktoré sa mi strašne páči ale zistil som že nieje až taká nevinná ako som si o nej myslel. a potom niektoré sa mi nepáčia ale zistil som že si s nimi velmi dobre rozumiem. takže ktoré by si si na mojom mieste vybrala ty?
mýliš sa, fyzická krása je výsledkom tvojho duševného rozpoloženia... a dievčatá sú si tohoto faktu naprosto vedomé... práve preto často tvrdia že im až tak nezáleží na fyzickej kráse svojho partnera...
a poznám veľa 2metrových forever-aloneov..
takže asi tak.
to mi hovorili tiež.. od 15stich ani CM som nenarástol
ja mám 158
dobre najdi si blondínku zober si ju , bude pekná, vysoká, krásne sa obliekať a ty budeš ako picino variť, prať, chodiť do roboty od vevidím do nevidim, starať sa o deti, lebo tvoja krásota je blbá ako peň, nič ju rodičia nenaučili a jej krása ťa privedie akurátne do šialenstva a privedie po rozvode o polovicu majetku ........filip
otvor oči chlapče, najdi si seberovnú, nech je bars aj "škaredá", ale budete šťastní a kamoši ti ju nebudu obrábať
tl;dr
Tak po prvé, najprv sa musíš vyrovnať s tým, že už možno viac nevyrastieš, naučiť sa s tým žiť. A to tak, že sa tomu postavíš ako chlap, a uvedomíš si, že rast môžeš ovplyvniť akurát tak zdravím životným štýlom.
Po druhé "hľadanie dievčaťa" je zas ďalšia vec, nemôžeš to dávať dokopy. A ak si myslíš, že sa žiadne do teba nezamiluje len kvôli tvojej výške tak je to veľmi málo pravdepodobné. Začni od seba, na sebe pracovať, a tým nemyslím len po fyzickej stránke ale aj čo sa týka správania, rozhodovania, zásad... všetko má svoj čas.
ale ak by si to nahodou nemohol prežiť tak stále je kopec dievčat menších od teba
musím sa ti poďakovať týmito slovami si ma neuveriteľne potešil ale ver tomu že nie je všetko zlato čo sa bliští ... s výškou je to rovnako
..vies, aj skarede zeny chcu pekneho partnera, ktory je zabezpeceny a bude sa k nim spravat ako ku kralovnam....myslim, ze aj niekde som cital psychologicky prieskum (bol v USA), ze zeny si po zhodnoteni atraktivity partnerov vyberaju vzdy toho od nich atraktivnejsieho....
prepáč mi priateľu, že som si zle vyložil tvoje slová
pekný deň ti prajem........filip
Veď nie vsetkym babam ide o vysku, ale o
A teraz ja ti poviem nieco: Mam 152 cm. Som najmensia s mojej triedy. Mam tam ovela vyssie dievcata. A co sa mam teraz zato zabit? Male zeny su velmi pekne.(samozrejme nehovorim,ze aj vysoke zeny su neni pekne aj tie su). Som spokojna,ze nemam nejakych 180 cm. A vobec ma to ani netrapi. Kupujem si sice veci XS ale zijem a kupujem si aj v detskom oddeleni. Som spokojna. Teda mat tvoj komplex. Kupujem si vysoke boty a aj ked som neni taka vysoka ako moje spoluziacky vobec mi to nevadi.
Moja spoluziacka ma maximalne tak 160 cm ma priatela co ma 180 cm (neni som si ista ale je odnej dost vysoky). A je stastna. A vobec ani nevadi ich vyskovy rozdiel. Mne zacial novy vztah a moj priatel ma 170 cm (aj viac to neviem nemeriam ho a zatial som ho vobec nevidela dlho) a ako som pisala mam 152 cm. Som ovela mensia od neho. Ale teraz nebudem mat komplexy,ze je vyssi odomna a ja som taka malicka. Som hrda,ze som malicka. Mala by si byt spokojna sama so sebou to je zaklad.
(Ospravedlnujem sa ak su tam gramaticke chyby a opakujem sa. Som chora palia ma oci a pisem cez moj dost blby mobil tak si robi co chce)
» en.wikipedia.org/wiki/Human_heig...
keď som prišla k časti, že by si bol radšej vysoký a mal neviem aké problémy som si povedala, že by si si za toto zaslúžil facku (ver mi, že vysokí ľudia, ktorí umierajú na niečo by si to s tebou velmi radi vymenili)
druhá vec, v živote sa mi nepáčili extra vysokí chalani
a po tretie, ak máš taký strašný pocit komplexov, tak pre seba niečo rob, začni cvičiť, maj svoj štýl, názory a kašli na komplexy, užívaj si, toto baby viac ocenia ako tvoj komplex z výšky
pozri sa kolko báb tu píše, že má menej ako 160cm.. bol by si od nich o 8cm vyšší, čo riešiš!
(nik ťa neposiela za psychiatrom, ale za psychológom, kam nejdeš ako cvok ale ako normálny človek, ktorý sa chce/potrebuje porozprávať s niekým nestranným, kto iný pohľad na vec prezentuje. ľudia tam chodia s úplnými banalitami, teba toto robí nešťastným, tak by som povedala že by to bolo namieste...
inak dúfam, že nemá každý taký názor ako ty na nich, lebo ani robotu si nenájdem )
ďalšia vec, áno, je možné že ešte vyrastieš, ak nie, tak s tým aj tak nič neurobíš... tak sa načo tým budeš zaťažovať, keď sa to nedá zmeniť?
a btw, ani jeden z chalanov, ktorý sa mi páčil, nebol vysoký že vysoký... povedala by som skôr že nižší až priemer... veď je to rozkošné !!
a moj frajer nie je v porovnani so mnou prilis vysoky, sme tak zarovno, cize to s tymi parmi, co tvrdis, ze stretavas len take, kde je muz vyssi, je tiez nezmysel
napriklad mne sa vzdy pacili hlavne chlapi 190cm a viac, lebo sama som vyssia, ale pri frajerovi mi to vobec nevadi, ani som vysku nezohladnovala, su ine dolzeite veci, kvoli ktorym ides do vztahu
Najprv som mal pohľad na život taký ako ty, a určite to bolo kvôli chýbajúcemu sebavedomiu spôsobenému nízkym vzrastom. Ale zrazu sa vo mne niečo zlomilo, povedal som si "nechcem sa ďalej trápiť len kvôli tomu, že som nízky" a dalo sa to. Zo dňa na deň sa zo mňa stal síce vzrastom nízky, no sebavedomím dvojmetrový chalan. Like I give a fuck about my height
Už takto sebavedomo žijem asi rok, a je to lepšie
A k tomu dievčaťu, neboj sa, tam vonku sú dievčatá, ktorým sa budeš páčiť taký, aký si, viem o čom hovorím
A keby si sa výškou zaoberal skôr, mohol si podstúpiť hormónovú liečbu, pár cm naviac by Ti to dalo
Hlavu a ego hore, aj nízki vedia byť šťastní
-165 centimetrový Ričo
niektori dokonca viac ako vysoki, lenze ja mam smolu ze som dost vysoka :´(
Od malicka ma trapila vyska, ale povedala som si, ze to za to ozaj nestoji. Vzdy vsak potesi, ked mi povie vysoky chalan, ze je hrozne zlate, ze som taka drobna.
A poznam tiez vela chalanov, co su nizki a vzdy mali kopec bab
ja ako vysoká by som ti môhla hovoriť o nevýhodách... Vlastne,všetci v mojom okolí sú vysokí tak viem,že to nie je sranda...
a je to vidno. a mne je to jedno
tých pár centi nikoho nezabije, stačí nájsť dievča, s ktorou to pojde jak má
Ľudia neposudzujú ostatných podľa výšky, ale podľa toho akí sú vnútri, ... ak uvidia vyrovnaného prívetivého človeka aj keď je možno trošku nižší, určite im bude sympatickejší ako (tým nechcem nikoho uraziť) nejaký 2 metrový Hulk čo nebude vedieť ani pozdraviť
nezmestím sa do autobusu (myslím na sedadlá, nesmestím sa s kolenami), takže keď cestujem napr. 5 hodín v buse tak som úplne pomačkaný a mám otlačené kolená.
nezmestím sa do áut!! mama má auto, Hyundai Getz, jediné ktoré môžem šoférovať, ale fakt sa tam narvem ledva-ledva, s tým, že sedadlo mám úplne vzadu posunuté (za mnou nemôže nik sedieť), a kolená mám vysoko, nad polkou volantu proste, sem-tam omylom kolenom pustím blinkér, šialenosť
dedko mal kabriolet, mercedes slk 280, sen sa na tom voziť, akurát počkať-- ja som sa tam proste nezmestil tak som ho nemohol šoférovať
proste chci byť akurát, nie vysoký každý ťa furt jebe že máš hrať basketbal, aj keď ja mám basketbal v piči, a napr. keď máš nízku priateľku a si veľmi vysoký tak popravde aj tá 69 nie je taká jednoduchá
čo sa týka dievčat a toho ako vnímajú fyzickú krásu muža má jej duševné rozpoloženie velký vpliv na to či ťa začne považovať za fyzicky príťažlivého...
1) Môj otec je asi o 1-2 cm vyšší ako ty, je mu to šuma fuk.
2) Môj priateľ je asi o 10 cm vyšší ako ty, čo je pre mňa horný limit, s nikým vyšším by som ani byť nechcela, mám strach z veľkých ľudí
3) kamarátka chodí (alebo chodila, ani neviem) s chalanom ktorý je od nej o hlavu nižší (btw, ona má asi 185cm, to už skôr na jej mieste by som mala komplexy).
Vážne si myslíš že je to až taký problém? Síce v dnešnej dobe má väčšina chlapov okolo 180cm, ale tak, poznám veľa dievčat čo majú 150-160...nechceš sa radšej trápiť pre niečo iné? Podstatnejšie?
( A nemenila by som, maličkí sú zlatí )
Kamarát má 164 a žije.
ja by som ti poradil, že ak máš fakt také komplexy ako píšeš tak aspoň makaj na sebe chod často do posilky a tak alebo sa daj na nejaké bojové umenie .) a hlavne rob to čo ťa bavý a eb na fyzickú výšku
Najviac ( viac než na vzhľade) závisí podľa mňa na správaní chalana a na tom, čo dosiahol, na jeho povesti. Proste môže byť krajší než holywoodska hviezda, keď ma neosloví, tak sa na neho ani nepozriem inak než na hociktorého druhého. A keď počujem nejaké reči, ktoré mi vedia na chlapoch, tak si vravím , že ten nie je pre mňa, aj keď vyzerá super. Viac než vzhľad ma naozaj vedia vytočiť chlapské reči ( resp. Odlišné názory, ktoré neviem prijať) proste životné hodnoty... Štýl v akom sme boli vychovaní...