áno.raz na karnevale heh mala som super masku...a raz s kamoškou,ale to neboo"len tak" to kvôli nejakej akcii, a raz v Anglicku ked sme fotili takých chalanov, tak potom nas presvedčili aby sme sa pridali a tak vznikla taka gruppenfoto
No mne sa to stalo na jarmoku ked som schádzal s kolotoča ale to bol hrozne nudný kolotoč tak ja som nič nerobil a tvaril sa znudene, neviem či preto ale ked som schadzal potom ma zastavili a spytali sa ma či sa s nimi možem odfotit
Ked sa mi neda napisat nové forum tak to napišem sem
Neviete nahodou prečo ked si chcem zapnut v mobile (Samsung Galaxy Ace) hudbu tak mi napíše že nedostatok pamäte a to už som si odinštaloval polovicu aplikacií ktore mi zaberali miesto ale stále to píše :/
v Brne som raz sedel v jednom nemenovanom obchodnom centre s jednou nemenovanou dokonalou osôbkou a prišiel k nám nemenovaný neznámy chlapík, že toľko dokonalosti pokope ešte nevidel a tak si nás chce odfotiť celkom milé to bolo
keď boli teraz MS v hokeji, tak som šiel s kamošmi na Hviezdoslavovo námestie pozerať finále...mali sme na sebe hokejové dresy a zastavili nás nejaký turisti z Ázie a také ženy (30-40 ročné) sa s nami chceli odfotiť takže teraz možno visím niekde zarámovaný v čínskej kuchyni
zopár sa chcelo zo zahraničia, keď som bola vo Francúzsku, lebo som mala na sebe kroj, tak si ma zastavili a pýtali sa, či sa môžu so mnou odfotiť.. a sranda, že som si na to spomenula len teraz
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
55 komentov
Bol deň detí a ja som bola na horskej dráhe.
Tí čo sedeli prví, sa s nami dohodli, že sa všetci odfotíme.
Kamarátka nemala na fotke šťastie, lebo vracala do sáčku.
Potom na Folklórnom festivale zahraničné tanečné skupiny a nakoniec jeden fotograf čo robil fotografie do časopisu. :3
Neviete nahodou prečo ked si chcem zapnut v mobile (Samsung Galaxy Ace) hudbu tak mi napíše že nedostatok pamäte a to už som si odinštaloval polovicu aplikacií ktore mi zaberali miesto ale stále to píše :/
inak nie, ale už si nás fotili rôzni sbskári a policajti so slovami "už vás tu nechcem vidieť"
V tej oranžovej mikine
ale v noci, uplne zmoknute, s kamoskou, splakane, so zimnicou predierajuc sa davom ked hral habera a jeho team
a...to bol trapas pol hodinu skladáme jednu vetu
Nie, to som mala akurát šteniatko čivavy čiernej a bol tak do dlane.. ale to taká nesympatická hnusná žena si ho fotila :S
kks..je to so mnou zlé OOOOOOOOO
tmw takú anglicky - nemecko - slovenskú
lenže toto nie je tým,že na teba nemám dobrý vplyv!
aj tak stále nechápem,prečo sme sa ho to nespýtali po anglicky