@trdelniiiq podla mna je trosku nenormalne ocakavat od prveho rande aspon jeden spolocny rok lepsie je ked to zacne nenapadne.. idete spolu von lebo mate o com pokecat a bavite sa spolu.. je to len vzajomna naklonnost, nie laska.. a ked to casom do lasky prerastie, nie je nic krajsie.. najlepsia vec na svete ked si zrazu uvedomite ze toho cloveka lubite a chcete ho mat pri sebe 24/7
@idiotproof nevravim o rande..ved vztah sa nezacina predsa tym, ze idem 1.x na rande..ja som na nom napriklad nebol ani raz a vztah mam uz 2 a pol roka ..ono, pokial som si nebol minimalne na 80% isty, ze s dotycnou si viem predstavit aspon rocnu buducnosti, do vztahu (akehokolvek; myslim tym tie dnesne bludy ako spat s niekym na volnej nohe, byt s niekym koho nemam rad, len preto, lebo chcem/lebo som sam/lebo mi to robi dobre/whatever) som nikdy nesiel..akonahle som nasiel dievca, do ktoreho som sa zalubil a zistil, ze by mi vyhovovalo a nasledne by som si s nou aj vedel predstavit dlhsiu buducnost, siel som do toho..a s rovnakym postojom do vztahu isla i ona to uvedomenie moze kludne prist uz pred vztahom, pretoze clovek do toho ide vacsinou s niekym, koho uz ako tak dobre pozna..samozrejme sa to netyka ludi, ktori sa uvideli prvy den a hned su spolu
@kaysullivana7x a ty začínaš vzťahy len tak od buka do buka???
ak s niekym som tak preto, že ta chémia na začiatku dosť dobre funguje a moje zmýšľanie sa uberá smerom, že s tým človekom nebudme len pol roka ... ???
@trdelniiiq to netvrdím...jasné, že na začiatku musí byť chémia, musím si s tým človekom rozumieť a musím ho mať rada...len pre mňa vážny vzťah nevznikne za tri dni...proste, potrebuje to aspoň podľa mňa čas...
@patricino ako som sa vyjadrila pár riadkov vyššie...
@kaysullivana7x ak sa na ten vztah ako na vazny nepozeras, tak ho tak ani nemozes vnimat..ja ked uz raz mam vztah, tak to neberiem ako lahkovazny fakt, ze no tak som s niekym, uvidime kam to dopadne, ak nikde, nic sa nedeje..ja jednoducho musim mat "istotu" ze to bude trvat minimalne ten rok
@trdelniiiq to závisí podľa mňa od každého individuálne...napríklad s terajším priateľom som niečo cez rok...a tiež to zo začiatku bolo také, že nevieme do čoho ideme a postupne sme prišli na fakt, že sa ľúbime ako kone...ale vravím, je to len môj názor, nenútim to nikomu...ja som proste taká, že od vzťahov nechcem očakávať spočiatku príliš veľa, aby som potom nebola neskutočne sklamaná (áno, trošku pokrytecké, priznávam)...ale stalo sa mi, že som vzťah brala brutálne vážne a po štyroch mesiacoch to skončilo totálnym fiaskom...alebo keď ťa niekto podvedie prakticky na začiatku vzťahu, taktiež to nepridá na dôvere...chápeš čo tým chcem povedať?...ale ako som už písala, fakt to je môj individuálny názor
"ja ked uz raz mam vztah, tak to neberiem ako lahkovazny fakt, ze no tak som s niekym, uvidime kam to dopadne, ak nikde, nic sa nedeje..ja jednoducho musim mat "istotu" ze to bude trvat minimalne ten rok" O_________________________________________________o
ani neviem tu nič zmysluplné napísať lebo vidím že tu budem asi odveci.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
keď to nie je na začiatku, tak to ani nepríde(aspoň v mojom prípade)...
kamarátka je ale opačný prípad, počkala mesiac, zamilovala sa a sú spolu už dva roky šťastní a spokojní...
ale to je strašne moc individuálne..
ak s niekym som tak preto, že ta chémia na začiatku dosť dobre funguje a moje zmýšľanie sa uberá smerom, že s tým človekom nebudme len pol roka ... ???
@patricino ako som sa vyjadrila pár riadkov vyššie...
ani neviem tu nič zmysluplné napísať lebo vidím že tu budem asi odveci.